Hola merhaba hej bonjour hei hai

Ja, det här med bad update klär mig tydligen. Jag följer de gamla spåren från semestern i Turkiet. Men jag har helt enkelt ingen lust. Jag är så less på Sverige och känner därför att min ork och motivation till vidare skriverier känns svag. Men jag ska trots detta bli bättre. I promise.

Det var jätte kul att tälta i helgen. Regnet öste ner till en början men det gick över efter ett tag. Inte så pass att solen visade sig och la ett litet lager på vår hud, nej nej. Men ändå tillräckligt för att ingen skulle drunka. Tack för det.
Helgen var iallafall jätte mysig.
Nu har jag börjat jobba igen på riktigt, är dock ledig idag. Men jag ska jobba hela juli ut nu, sen kommer jag börja skolan igen den 10e augusti. Ska faktiskt bli ganska roligt måste jag säga. Saknar mina klasskompisar. Dock vet jag inte om dom kommer fortsätta nästa termin. Eller jag vet att några ska det. Men inte alla. Inte Eddie. Buhu.

Nu lyser solen ute och jag tänker inte missa en sekund av det. Så hej då så länge så ses vi later.

Adjö

Sverige..

Jag vill ju inte påstå att känslan och synen jag möttes av imorse när jag steg upp klockan 8.30 var så mycket att hurra för.  Det var rent av så illa att jag gick och la mig i sängen igen och drog täcket över huvudet och stannade där tills kl 11. Det regnade, åskade och var allmänt äckligt. jag fick sån ångest känsla i hela kroppen. Men nu är det fint igen och jag känner mig mycket piggare och gladare över att vara hemma. Jag har tvättat och plockat hela förmiddagen. Håller på och packar upp väskan, men det var svårare än väntat. Skönt att tvätten rullar iallafall.

Nu kommer mamma hem vilken minut som helst. Jag har saknat henne massor. Ska bli skönt att krama henne igen. Sen ska hon och pappa ut till landet direkt och jag ska hem till Elon. Men först måste jag packa en stor väska, för imorgon efter jobbet åker jag direkt ut till Oxnö, där det kommer bjudas på stor fest. Så då måste man ha sovsäck och mat osv. Så det tänkte jag be jacke ta ut åt mig. Blir lite svårt att ha med det till jobbet.

Nu kommer några bilder från slutet av min resa. Oj vad jag längtar tillbaka till den hemska värmen och slappa dagarna vid poolen. But ill be back.


I tisdags innan jag gjorde min tatuering. Baba stod vid min sida och höll min hand innan det var dags.


Jag och mina änglar sista kvällen. Jag har så mycket kärlek till dessa tjejer att jag förstår inte vart den kommer ifrån.


Jag och malin gör något märkligt. Här kan man se skymten av min tatuering iallafall :)

Adjö då people. Adjö


Hemma

Jaha. Då var man på Svensk mark igen. Känns lite tråkigt faktiskt. Ska bli skönt att börja jobba och komma in i lite rutiner. Visst. Men come oooon (för dig pullan), turkiet är ju trots allt turkiet. och pullan är ju trots allt pullan. Men det kommer nog bli bra det här. Dessutom  kommer hon faktiskt hit i 2 hela dagar om typ 2 veckor. Så oss går det ingen nöd på.

Var ett helvete att ta sig hem rent ut sagt. Var på fel terminal i morse. 2 GÅNGER! så jag trodde att jag hade missat in checkningen, men som tur var så hade de hänt nåt så dom var sena med den. thank god. massa krångel iallafall. Men det gick tillslut. Sen kom pappa och hämtade mig och så åkte vi hem och lagade världens godaste middag och pratade lite. jätte mysigt. Gud vad jag har saknat honom. Min pluffsi. Imorgon ska jag till gymmet, sola på altanen, träffa Elon och handla tills på lördag. Gud så skönt det ska bli.

nu orkar jag faktiskt inte skriva mer. har inte sovit sen i tisdagsnatt när jag sov hemma i min och pullans säng. Så nu ska jag återförenas med min säng här hemma och sussa sött. Imorgon lägger jag in bilder från de sista dagarna och sista kvällen, och självklart från när jag tatuerade mig och även resultatet av det. Vilket jag gjorde i tisdags by the way. kom på att jag inte berättat det för någon. det skulle bli en surprise. så surprise!

Adjö

RSS 2.0