Bilder

Det känns ju lugnande att det finns en sextant att leka med på båten iaf..





Alla som känner min pappa, känner igen hans handstil, det var inte ens värt ett försök att skylle detta på mamma.



Linnea och våran goda middag..



Jag innan jag krashade...



Så här kan man ser ut efter en hård natt. Ha i åtanke att jag fortfarande är full, klockan är 11 dagen efter och jag har inget minne av att denna bild ens tagits.



Vi träffade några hockey spelare från canada.



Syskon kärlek



Jag och min vackra syster..

Det var lite bilder det mina kära vänner. On spot

Over and out

Grönalund

Vilken underbar dag!!! Det är nog det enda man kan säga om denna dag. Gick upp i god tid, fixade lite inför "kalaset" som skulle vara. Det kom massa folk, vi käkade pasta sallad och bullar och alla drack alkohol, utom jag såklart. Jag måste rena min kropp efter kryssningen. Ibland tror jag att jag fortfarande är full. Har även fått veta lite mer skrämmande saker idag som hände. Vilket är lite smått oroväckande. Vi säger så här, jag kunde ha haft ett annat efternamn nu om allt gått som vi ville just då.

Hur som helst, öppnade lite paket (TACK!), fick massa bra-att-ha saker inför min resa, och pengar och sådär. Gullig släkt jag har. Sen kände jag att det var dags för nya äventyr, så bara helt spontant på 5 min så åkte jag in till söder och mötte Lea och Erdem, och så åkte vi till Grönan! Fyfan va roligt det var. Jag blev som ett barn på nytt, pekade på allt och ville ha allt och skulle vinna allt. Jag vann inte allt, men jag vann en stor jävla VÄSKA med dumle! haha. Tack för det. Gav dock bort en massa påsar på vägen, så den är inte så full längre. Men det var väskan jag ville ha, inte chokladen.

Efter Grönan så åkte vi till slussen och stod högt uppe någonstans och kollade på stockholm och åt glass. Gud så romantiskt det var. På vägen hem i bilen satt jag och Erdem och sjöng i kör medans Linnea skrattade åt oss. Jag vet inte vad det betyder? Men det var roligt iallafall. Nu ska jag skriva en lista på saker jag måste göra och köpa innan jag åker på onsdag, och högst upp ligger ringa vårdcentralen och försöka få dem att skriva ut mer medicin. Sådeså.

Jag gör ett nytt inlägg om några minuter och lägger in lite bilder från gårdagen och kryssningen och så.

Over and out

Familje VM. Vinna eller försvinna?

Det var en galen kväll igår. Min familj är helt underbara, snälla och roliga, men när det väl kommer till kritan så är alla jätte dåliga förlorare och otroliga tävlings människor. Dock kom det aldrig så långt att vi låg och slogs på golvet. Däremot var jag as arg på pappa. Han och jag är alltid på samma lag. Och vi har varit regerande mästare sen förrafamilje VM, på julafton. Men helt plöstsligt började han gå ner i varv och somnade i sin fotölj. Vilket INTE är okej när det är VM! Där satt ju jag med alla hajar om kring mig och fick svara själv på flera frågor. Vilket resulterade i att vi gick från ledning till 2a.. ATTANS.

Men trots detta hade vi en jätte mysig kväll. Vi grillade, spelade "hur fan visste du det?" ,"5000 tärningar", Kasta boll i hink, och "vett och etikett"-spelet. Super kul. Rätt skumma frågor i "hur fan visste du det?". Visste ni till exempel att den vanligaste dagen och tiden för sex är Kl 10.54 på söndagar. Hahahha. 10.54 liksom?? Så jävla udda. Men alltid lär man sig något nytt. Självklart lärda jag mig en massa annat också, men det va nog den frågan som va mest wierd. Och, vem kissade på gilvet i big brother huset 2003? alltså come on people, vem fan kan sånt? 2003 vad jag upptagen med annat!
Ska lägga upp lite bilder från familje VM sen. Kanske en film också. Var ju tvungen att filma lillebror när han fick ett skratt anfall och när hela familjen sitter och sjunger hoocked on a feeling. ¨Humor.

Over and out

Dammråttor och dårfinkar

Nu är det dags för mig att bryta upp en gång för alla med mina såkallade vänner, damråttorna. Vi har inte kommit så bra överens på sista tiden och det känns verkligen läge attsäga adjö. Så here goes. Dammsugaren ska dammas av.
Det kommer skina som glas här inne när jag är klar. Anledningen till detta drastiska åtgärder är att min älskade syster med man kommer hit ikväll. och mamma,pappa och lillebror såklart. Vi ska ha en crazy familjekväll a la Malm. Lite för att fira mig eftersom jag fyller år på tisdag. Och lite bara för att vi helt enkelt har så sjukt roligt sammen. Vi ska spela spel och ha lekar och tävlingar och allt vad det innebär, säkerligen en gnutta alkohol också, men jag avstår. Vi vet ju hur det gick för mig sist. Jag ska ta massor med bilder ikväll iallafall, så ni får se med egna ögon hur det kan gå.

Imorgon kommer även lite släkt över, för att äta lite tårta, och umgås. Sen är det liksom måndag redan, och då ska jag träffa syon för att ansöka skola nästa termin och sen ska jag fika med min Eddie-boo. Sen är det tisdag, och då fyller jag år, och sen är det ONSDAG, dagen med stort D, eller stort O, du bestämmer. Hur som helst så är den efterlängtade semestern här då, och jag ska börja mitt äventyr till Side. Jag ska mellanlanda och krångla, så man vet ju aldrig riktigt hur det går. Men det återstår att se, tur att jag kommer fram väl på min Turkiska, annars vette fan.

Nu ropar dammråttorna, smell ya later alligator

Over and out

Nu är jag tillbaka /Amanda

Nu är jag tillbaka! Vill börja med att berömma Melina för en bra insats. Hon kan gott fortsätta gästblogga då och då.

Vet inte vart jag ska börja. Det här har varit 2 riktigt sjuka dagar måste jag säga. Började med att jag nästan missade båten. Kom dit 4 minuter innan dörrarna stängdes, Linnea satt där och väntade på mig. Sen käkade vi en sallak och massa smått och gott inne i hytten, och delade självklart på den obligatoriska flaskan med vin. Sen gick vi och sjöng, (jag sjöng). Sen träffade vi 3 hockey spelare från Canada.. Ja, sen finns det inte så mycket mer att berätta. Dom vann massa pengar, vi såg tydligen ut som att vi behövde spenderas pengar på. Så så blev det. tequila tävling, vodka redbull tävling, öl tävling, ja, you name it. Resterande har jag fått berättat för mig. Det innefattar en "nära ögat tatuering", men Linnea tyckte inte att jag skulle tatuera in "skål" på min knä skål.. och det innefattar hulken, skämt och en massa annat som jag missat, trots att de mesta kom från min mun. Dessutom fick vi gå föra alla hela tiden och blev fram släppta i finland, eftersom att folk trodde att Linnea var min assistent och jag var lite retard.. Det är jävligt roligt nu i efter hand. Men det var inte lika kul då. Jag nyktrade till i går runt 17 tiden, efter att ha ätit 11 köttbullar. Så då gick vi och sov. Trots detta så hade vi ändå mysigt. En riktig kusin kryssning.

Nu ska jag plåstra om mitt blåa knä och åka hem till Elon på andra sidan stan, känns som att jag behöver det. Lite pizza skulle inte sitta helt fel. Inte heller en liter coca cola. (Imorgon ska jag till gymmet....)

Over and out


Alla goda ting kommer till en ände...

Så. Nu är jag färdig som bloggare. Ett och ett halvt inlägg räcker gott och väl. Det brinner i knutarna, Amanda är på väg hem... hinner detta inlägg publiceras innan den lilla pissmyran kommit hem? Vem vet inte jag, vem vet inte du?
Jag hade tänkt publicera ytterligare ett hysteriskt roligt skämt men det är inte speciellt moraliskt korrekt... hmm... vågar jag eller vågar jag inte... Jag sitter för tillfället och väger nackdelarna mot fördelarna.
Ok, det blev ett nej.

Vi kör ett annat istället, när man berättar det här skämtet ska man egentligen rent fysiskt befinna sig nära den man pratar med så att personen ifråga kan se vad man visar med ena handen.... Vi försöker ändå...


Varför är kvinnor så dåliga på matematik?

Svar: För att män försöker lura i kvinnor att det här (lyft handen och mät upp cirka 5 cm mellan tumme och pekfinger) är 30 centimeter.


Hahahahahaha, blev det kul trots att ni var tvungna att läsa det och inte se det live? Förstå vilken succé ni kommer göra på festen med det skämtet?! Hahahahaha....

Nu ska jag be att få tacka för mig, på återseende alla dårar!!

Jippie!

Äntligen kom det en kommentar! Som jag har väntat! Ja, då ska jag väl inte hålla er på sträckbänken längre (nog för att Amanda är irriterande nog att låta folk vänta 2-3 dagar innan hon publicerar svaret på ett skämt..). Frågan löd:


Vad är det för skillnad mellan en kvinna och jobbet?

Svar: Efter 10 år suger jobbet fortfarande.



Hahahahahahahaha..... Hahahahahaha... Vad sa ni om den va? Nog är jag den i familjen som begåvats med spiritualiteten?







Vaddå rubrik?

Så där ja. På uppdrag av min kära syster Amanda ska jag nu gästblogga, hur gästbloggar man? Hur bloggar man alls förresten? Jag läser bara, jag är aldrig själv tanken och skaparen bakom orden som skrivs här ute i cyberrymden..
Ok, jag försöker mig på ett skämt då. Det här ska ju trots allt föreställa en humoristisk blogg, trots att jag personligen tycker att vissa av min systers skämt lämnar mycket att önska........ Bajs i näsan uppskattade jag dock väldigt mycket, det var ett vuxet, civiliserat och framför allt roligt skämt.
Skämtet som innefattar ett par mobiler och deras simkort är för miserabelt för att ens kommentera...

Ok, håll i er nu för här kommer ett av mina skämt (hoppas att Amanda inte redan kört det här... vi är ju trots allt syskon och har i stor utsträckning samma humoristiska förråd):

Vad är det för skillnad mellan en kvinna och jobbet?





Är det nu meningen att jag ska ge er läsare en stund att fundera och sen publicera svaret? Ok, vi gör så. Fundera nu. Hoppas innerligt att Amanda inte har spolierat min humoristiska debut genom att redan ha publicerat detta skämt. Jag anser det nämligen vara mitt skämt.

Adjö, på återseende.

Kryssning-Finland-Skadad

Jag är medveten om att jag är den skarpaste kniven i lådan, däremot är jag inte den minsta kaninen i buren. Min klumsighet är obotlig, jag jobbar på det. Men när jag tappar en 4 kg hantel på foten så känns det rätt hopplöst. Fy satan va ont det gjorde att halta hem från gymmet idag då. Men det är smällar man får ta liksom. När man kollar på afrikansk dans samtidigt som man försöker lyfta vikter.

Nu kommer jag släcka lampan i några dagar. Åker ju som bekant på kryssning till finland idag. Återkommer på fredag. Kommer inte ha någon möjlighet att blogga därifrån. Så ni får hålla er! när jag kommer hem ska jag ha massor med roliga skämt på lager, och säkert en och annan rolig grej som hänt ute på havs kanske. Eller brukar man säga att det som händer på havet stannar på havet? Äsch, skit i det. Ni får höra allt.

På återseende. Och glöm inte att fortsätta rösta på min blogg som månaden blogg hos http://mirandagehlin.blogg.se/ Kom igen nu people,

Over and out pojk scout

Onsdag hela veckan

Dra mig i havet och häng mig i julgran! Jag ramlade inte ur sängen och jag slog inte i huvudet denna morgon. Vart är världen på väg? Men jag mår så SJUKT BRA! Dessvärre blev det ingen solning idag eftersom att solen tog ledigt. Däremot så ger det mig lite extra tid för annat så det gör inte så mycket. Måste hinna till gymmet nu snart, och sen ska jag cykla och handla med Lea och sen drar vi på kryssning.

Nu är det exakt en vecka kvar tills jag åker. Saknar mina guide friends så otroligt mycket.

Det blev ett kort inlägg nu, jag återkommer efter träningen sen


Vårruset eller bårhuset?

Nu är jag precis hemkommen från vårruset, som jag, mamma och syrran gjorde. Vi åkte dit tidigt och satt på gräsmattan framför bilen haha, där åt vi fruktsallad och snackade lite. Sen började det regna, så vi satte oss i bilen istället. Sen var det dags för start. Mamma skulle springa så hon sprang före oss. Så duktig är hon!
Tanken var ju att jag skulle GÅ med min syster, men eftersom hon går så sjukt fort så hängde jag liksom inte med i svängarna. Jag joggade lika fort som hon gick. Tack för korta ben... Det slutade iallafall med att jag gick själv. Jag sprang och gick om vart annat. körde 2 min regeln. Men sista km så sprang jag hela. Gud så nöjd jag var när jag kom i mål! Dessvärre så insåg jag i samma sekund som vi startade att jag höll på att kissa på mig, så jag fick liksom hålla mig, letade efter nåt att kissa i, men det fanns inget på vägen, varken en tom pet flaska eller en toalett. Så jag fick knipa igen hålet i den mån jag kunde.

Väl i mål så sprang jag bort till bilen och öppnade bil dörren. Har man ingen toalett så får man improvisera och göra det bästa av situationen. Jag hade iallafall en bildörr som täckte mig. Fast jag tror inte dom i bilen bakom delar min uppfattning om att "måste man så måste man".. Men dom ska vara glada att dom fick se min rumpa iallafall.

Hela dagen var iallafall hur roligt som helst, mamma och syster är så himla roliga. Förra året så gick mamma vilse när hon skulle til bilen. Så Melina fick stå och vänta på henne i 40 minuter. Därför så bestämde vi att vi skulle ha en reserv plan, om mamma försvann så skulle vi be dom ropa i högtalarna, "Melina 26 år och Amanda 22 år söker sin mamma Ann". Det hade väl varit något. Haha

Nu är jag helt slut i kroppen, jag måste spara de sista krafterna jag har till gymmet imorgon, jag ska springa igen tänkte jag. Dessutom åker jag på kryssning i morgon.

Nu ska jag däcka.

Over and out

Bajs i näsan

Det är väldigt underskattat att sitta ute på gräsmattan och plugga i ensamhet. Gud så skönt det är ! Solen skiner och det är jätte många grader varmt, grannarna är inte hemma och jag har införskaffat arresarre (Apelsin saft), det är alltså säkert att säga att detta är en underbar dag. Första dagen på ledigheten. Jaa, jag vet att jag sitter och pluggar, men det är ett endaste litet fjuttit arbete som jag inte har lämnat in, så jag ska maila in det idag är tanken.

I kväll ska jag gå vårruset, med mamma och syster. Ja, ni hörde rätt. Amanda Maria Malm ska GÅ. Det är bara en av många fördelar med att ha en gravid syster, hon får inte anstränga sig för mycket och därmed inte springa, därför går vi istället.

Jag har en sådär lite små jobbig känsla i magen av att jag inte kommer hinna med allt jag ska och vill göra denna vecka. Jag fyller år på tisdag om en vecka och jag åker till Turkiet på onsdag om en vecka, och innan det ska jag göra klart mitt arbete, äta middagar hos diverse random people, åka på kryssning i 2 dagar, tvätta alla mina kläder, gå på möte, ha familje kväll a la familjen Malm på lördag, vilket förövrigt kan gå hur som helst. Det är en crazy familj det där. och dessutom ska jag hinna fylla år, äta tårta och självklart gå ut och fira. Vet inte hur detta ska gå. och packa kan va en bra grej också, men vi får se om jag hinner det.. Jag får prioritera.

Alla vet ju att jag har tandläkarskräck, och jag vet inte om jag hade gillat min tandläkare mer, eller mindre, om denna situation uppstod:

Det var en man som gick till tandläkaren för en genomgående undersökning. Han lägger sig i stolen och på tandläkarens önskemål gapar han stort.
"Nu ska vi se." sa tandläkaren. "Du har flickvän förstår jag?"
"Ja", försöker mannen gurgla fram samtidigt som han undrar hur han kan veta det. Han har ingen ring på fingret eller liknande.
"Ni är nykära va?" frågar tandläkaren.
"Ja" gurglar mannen och börjar bli lite orolig.
"Ni hade sex igår va?" frågar tandläkaren.
"Ja" försöker mannen oroligt få fram. Han börjar känna sig lite illa till mods och börjar svettas lite.
-"Ni körde 69:an igår ser jag." säger tandläkaren.
Mannen blir nu förbannad och sätter sig rakt upp i tandläkarstolen och sliter bort slangarna.
-"Hur kan du se det???" frågar mannen ilsket. "Har jag könshår mellan tänderna eller???"
-"Nej," svarar tandläkaren, "men du har bajs i näsan..."

118 118 hittade mina kusiner

Jag ringde 118 118 och som tur var hittade dom två kusiner som ville följa med mig och äta jordgubbar och dricka vin på en filt. Kvällen som skulle bli en mysig liten avslutning på en underbar dag, slutade istället med att jag kom hem nu.
Och vin blev det inte heller, det fanns inget i mitt skåp, så jag tog med massa cider istället. Efter en stund kom vi på den smarta idéen att johanna skulle cykla hem och hämta en filt till, och lite ljus och öl. Så det blev liksom en hel kväll där på gräsmattan. Med grodor, myggor och kaniner. Och så Terror såklart. En galen hund som inte vill bli omdiskuterad. Och självklart en jävla massa skratt och snack om minnen. Linnea och Johanna är verkligen.... Ja...

Det känns som att jag borde gå och sova nu. Tänkte vakna upp imorgon med ett stort leende och tänka att nu är livet allt bra härligt! sådeså.  Sen kanske jag går ut på altanen och moonar för grannar, det tycker jag är kul.

Over and out.

Manhattan in the sky

För första gången i mitt liv som bloggerska (låter förjävligt när jag kallar migsjälv det), så har jag nu blivit nominerad till månadens blogg hos http://mirandagehlin.blogg.se/, så gå gärna in och rösta på mig så är ni gulliga!

Nu över till det jag skulle skriva om. Efter skolan idag så körde jag ett turbo pass på gymmet, för er som inte vet vad det är så ska jag meddela att det inte alls är när man rullar runt som en virvel på golvet och skriker tyska svordommar, nej det är när man värmer upp, gymmar, duschar och klär på sig inom loppet av en timme. Kanske inte så hälsosamt, men satan va stressad jag var.

Sen blev det en spontan heldag på stan för att hitta allt jag behöver till min resa. För er som inte vet, så ska jag åka till Turkiet nästa vecka, och stanna i en månad. Gud så skönt det ska bli. Det är den kortaste tiden jag varit där på ca 4 år. Brukar alltid vara där längre så det känns lite wierd. Men skönt ska det bli sa den döva till den blinda. Eller nåt.

Nu slog det mig plötsligt att livet är för värdefullt för att spenderas på en tråkig kväll i soffan, så nu packar jag cykelkorgen med vin och en filt, och åker hem till någon som vill va med mig. 118 118 kanske vet någon.

Later..

Jag kom på mig själv flera gånger idag, (efter att Linnea sagt åt mig) med att gå och sjunga högt som fan på Manhattan in the sky. Jag får liksom inte ut den ur huvudet. Tur att man inte är tondöv. Då hade det kunnat bli pinsamt.


krash boom bang

Jag ramlade ur sängen nyss. Nu tänker ni att jag nyss gick upp, men så är det inte, jag ramlade bokstavligen ur sängen! Jag kan inte förstå hur det gick till, jag har inte ramlat ursängen sen jag var liten. Detgjorde lite ont när jag slog i huvet, förutom det så skrattade jag bara. Härlig känsla att vakna på morgonen och börja skratta direkt. I love it.

Jag ska bege mig till skolan om en stund och få lite betyg och säga hejdå, sen åker jag och rör på sidofläsket på gymmet , kanske spanar på någon svettig fan eller två, sen ska ja in till stan och köpa en bikini!

Så därför lämnar jag er nu ovissa, så får ni veta mer later on.

Det var en gång två mobil telefoner som var ute och simmade, och så sa den ena:
-men du kan väl inte simma?
Då sa den andra
- Jo jag har simkort.

(nej jag tröttnar aldrig på detta skämt)

Öron

Jag fick några kommentarer nyss och vill därför bara meddela att jag självklart inte tänker sluta sova eller resa, jag inser självklart att mycket av det som jag spenderat mitt liv på är självaste glädjen med livet. Det var mest en rolig grej bara, det jag funderade på. Min säng och min resväska är mina käraste ägodelar. Min kista ska vara så stor att min säng och min resväska får plats i den, när den dagen kommer.

Idag på jobbet kom en liten pojke fram och sa att jag hade fina öron. Jag har lite svårt att släppa detta eftersom det är en av de märkligaste komplimanger jag fått. Jag har nog aldrig ens reflekterat kring om jag har fina öron eller inte. Men tack för det.

Vad är den konstigaste komplimangen du fått någon gång?

Är jag egentligen 11 år?

Jag råkade sätta på en låt av misstag på datan och nu har den spelats om och om igen för jag glömmer stänga av den. Det är någon spansk skitlåt av någon omuisklisk fan. och nu har jag lyssnat på den så många gånger att den nästan är bra. Tragiskt.

Jag hade mycket fritid på jobbet idag, så då räknade jag lite. Och kom fram till att jag har åkt bil nästan 3 år av mitt liv. Alltså 3 år av 22 har jag tillbringat i en bil, om man räknar med alla bil resor till och från Belgien när vi bodde där, alla resor för att hälsa på släkten  Stockholm (Vi har flyttat mycket), där kommer vi till nästa punkt som jag kom fram till, att ja, jag har bott 2 år av mitt liv i Belgien. Jag har även bott två år av mitt liv i Turkiet (Om man räknar ihop allt sammanlagt, 8 månder där, 7 månader där, 5 månader där, 2 veckor hit, en månad dit osv..) Jag har även haft mens 2 år av mitt liv, och jag har sovit typ halva mitt liv (Det är väl så?). Jag har varit i andra random länder ca 2 år av mitt liv, och jag har pluggat i 12 år av mitt liv. Och då slog det mig, att va i helvete har jag gjort egentligen. Om man räknat bort skolan som är obligatorisk, så har jag suttit i en bil, varit utanför Sverige och haft mens i 9 år. Alltså kom igen. Vad är detta? Och om jag dessutom sovit bort halva mitt liv så har jag bara varit vaken i typ 11 år.. Vilket ger mig 2 år att göra någon nytta. Vilken ångest jag fick nu. Jag ska sluta sova.. Och sluta resa. Jag ska visserligen till Turkiet i en månad nästa vecka, men efter det. Då börjar mitt nya liv..

Over and out

Roligaste skämtet på länge

Jag skrev ett as roligt skämt till min pulla Linnea häromdagen, som löd "Hur fångar man en kanin? man ställer sig bakom ett träd och låter som en morot"

Idag fick jag ett svar.

"Hur fångar man en Amanda Malm? Man ställer sig bakom ett träd och låter som en snopp"

Jag fick kippa efter andan i många minuter efter detta påhopp. Riktigt roligt. Även om det självklart är så långt från sanningen man kan komma....

Nakna tjejer och fördommar

Här kommer bilderna jag skrev om igår. Fördommar mot "svennar" och "blattar" och naken tjej med ruffs. (INTE okej)


Blattar:



Svennar:



Jag kan bara säga att jag instämmer med precis allt som står. Det är verkligen så man ser det..

'


Är det här okej? är det här okej? nej jag tänkte väl det..



Vet inte riktigt vad de försöker säga med denna bild.. Hon är iallafall helt naken, i en bur, men tejpad mun..
Va dom tvungna att tejpa munnen?


Krull och kalender

I gallerian idag så fanns det en stor tavla med massa sanna fördommar om utlänningar. Jag tog självklart bild på det, så jag lägger upp dom sen. Fyfan va jag och Maria hade rolig läsning efter stängning. Även fördommar om "svennar". De båda stämde lika bra. Jag dog av skratt. Men det är ju inte jätte ovanligt det heller..

Hela dagen har bara varit otroligt rolig och fylld av skratt. Inte så ovanligt det heller.

Efter jobbet åkte jag hem och mötte min kära kusin Lea, tillsammans lagade vi kyckling köttbullar och potatismos. Det är något sjukt med den maträtten. Varje gång jag äter det , så börjar jag äta fort som fan. Som om jag inte fått mat på 3 veckor. Jag äter alltid ganska fort. Men just när det kommer till köttbullar med brunsås och lingon så är det som att jag har någon slags tävling med mig själv, det är helt enkelt mycket godare att äta köttbullar fort än sakta. Någon som kan svara på varför?

Idag på jobbet så försvann min kalender. Jag letade igenom alla skåp, kylar och vrår. Jag låg på alla fyra och visade rumpan för alla som gick förbi, men sket såklart i det, eftersom mitt liv, min kalender var borta. Att väktarna stod uppe och antagligen såg hela showen får jag helt enkelt bjuda på. Men hur som helst så hittade jag inte kalendern, jag var då helt övertygad om att någon snott den. Den låg ju trots allt framme vid kassan när jag hade den sist. Jag fick panik eftersom min adress och mitt bokningsnummer till flyget och allt stod där i. och såklart resten av mitt liv och alla planer för året. Jag började anklaga alla hej vilt omkring mig för att ha snott den. Och så kommer chefen och säger

-"Amanda, kan du ta bort din kalender från bänken. Den ska inte ligga framme."

Då låg den jäveln där lite dold under vågen. Denna lilla jäveln.. Fyfan va arg jag blev. Jag hade ju liksom hunnit vänja mig vid tanken att den var borta.

Det stod en naken skyltdocka mitt i gallerian. Men världens krull mellan bena. Vart fan är världen på väg? För det första tycker jag inte att man ska vara naken så där in public, och för det andra, Orakat är jävligt ute! Det är ofräsht. Tänk om det kommer förbi en snygging och sneglar på den.. Han kommer ju vända så fort han ser hennes bush. "välkommen till sherwood skogen" liksom..

Over and out

Kryssning

Nu börjar jag känna mig som en människa igen. Det går sakta framåt.

Idag ska Elon åka på kryssning, så det är bara för mig att bege mig hemmåt. Ska nog städa lite och sen lägga mig på soffan och agera soffpotatis, det är mysigt en gång i månaden ungefär. Jag är dock en smula avundsjuk på henne som ska få åka på kryssning, men jag ska ju åka nästa vecka, så det gör inget.

Onsdags kvällen var iallafall super lyckad. Hade hur trevligt som helst. Älskar verkligen min klass. Det kanske inte kommer som en chock för någon att jag nog kommer sakna skolan lite nu när det är sommarlov. Men just nu är det hur skönt som helst att kunna slappna av i några orörda muskler. Men scenen som jag och Elin orsakade efter klassträffen, här  hemma, den ska vi inte prata högt om. Vi kan säga som så att det involverar vin, en lampa och en system kamera. Sen får ni använda eran fantsi. Jag kan dock säga så mycket som, att det ni tänker på, är absolut inte det som hände.

Nu är det dags att röra sidofläsket och återförenas med min tandborste, sen bär det av hemmåt.

Over and out


GALET

Sorry people, blir en dålig update idag. Har ingen lust att sitta vid datorn what so ever. Bakis dag med stort B! Hade skit kul ute med klassen igår. Satt på ett ställe på kungsgatan i några timmar och sen rökte vi vattenpipa. Blev inte speciellt sent. Jag och Ediie drog vid 1, jag åkte hem till Elon, hon hade självklart en dunk vin hemma. Sen spårade det..

Vi får ta den här diskutionen senare. Jag förstår att ni är oroliga.

Over and out


Bärfis och skrattmås

YES! Sista officiella skol dagen idag! Nu är det klart! Hade prov och inlämning av egen undersökning idag! Båda gick hur bra som helst! Är Sverige redo för mig nu? Vi får hoppas det. Nu låter det som att jag är klar med skolan för alltid och det är jag ju inte, bara sommarlov. En ny termin på komvux väntar efter sommaren! Men det är långt kvar.

Körde ett pass med min kära vän Amanda idag. Hon brukar bara köra pass, så jag gick igenom några maskiner med henne och la upp ett tränings schema för oss båda. Fy satan va jobbigt det var. Men kul kul.

Som vanligt efter gymmet så blev jag kvar där och surrade med Camilla. Alltid lika trevligt. Jag skrev även en mycket vacker dikt i gästboken på gymmet. Jag har liksom lite svårt att slita mig därifrån. Finns enviss risk att jag tar med en resesäng nästa gång jag åker dit. Vilket blir på fredag.

Snart kommer Lea, vi ska laga tacos innan jag ska ut med min klass. Det kan bli galet. Nu får höra allt i morgon. Om jag känner mig själv rätt (vilket jag borde göra efter 22 år), så kommer det uppstå MINST 5 pinsamma situationer ikväll och säkert något helt galet också. Det ska bli intressant det här.

Väldigt tråkigt och innehållsfattigt inlägg, men ni får ta det så länge. Skriver mer senare.

Over and out.


Ny design

Visst har min blogg blivit fin?! Det är kod-talande talangen elinarmour.blogg.se som har fixat detta! TACK
Så vill ni ha en snygg design så tycker jag ni ska ta ett snack med henne!

Nu ska jag "hit the pillow" som jag brukar säga. Eller det brukar jag inte alls. Tror inte att jag någonsin sagt det förut faktiskt. Men det kanske får bli mitt nya uttryck för att hoppa i säng.

Over and out pojkscout

15 gün sonra, ben türkiye gidiyorum..


Bröst

Har spenderat kvällen med jorgubbar, arresarre (apelsin saft) och ekonomi boken. Gud så majsigt. Mamma skulle förhöra mig på instuderingsfrågorna. Vi satt och diskuterade när hon mitt i en mening avbryter och säger "Oj, ditt bröst ramlar ut". jag kollar ner och inser att det faktiskt stämmer. Självklart brister jag ut i skratt. Då säger hon, "Men det är ju inte så lätt att koncentrera sig när du har så stora bröst!" Hahaha, hon är rolig min mamma. Hon riktar sin uppmärksamhet mot helt fel saker. Ekonomi är så mycket viktigare. Ibland..

Mcdonalds

Gud va tråkigt det är att blogga när man inte får några kommentarer. Jag har jätte många läsare varje dag, vilket gör det ännu tråkigare att ingen kommenterar. Kom igen nu people. Lever ni?

En sjukt skön tisdag må jag säga! Satt hemma hela morgonen och pluggade trots att jag nog hade behövt åka till jobbet och hämta min kalender som jag glömt där. "hej det är amanda, vad ska jag göra den 29e?" "Hej det är jag igen, vad ska jag göra den 1 juni?" "hej igen,oops, när börjar jag jobba på lördag?" ja, den är ganska bra att ha helt enkelt. Får nog hämta den i morgon innan jag ska ut med min klass! Det kan sluta hur fan som helst. Vi är ingen vanlig klass..

Idag gymmade jag med mamma, det var jätte roligt som alltid. Sen åkte vi ner till ica maxi och så ville mamma vara lite Wild and crazy som hon utryckte det, och käka donken. Vilket kändes lite meningslöst med tanke på att vi just vart på gymmet. Hennes argument var att hon inte orkade laga mat, vilket hon inte ens skulle, eftersom jag hade lovat att laga mat till henne. Hon kunde inte bara erkänna att hon ville äta på Mcdonalds.

På vägen hem diskuterade vi våran sociala förmåga. Alla som träffat mig kanske vet att det inte är något fel på min. Jag anser mig själv ha en social kompitens som heta duga. Hon började prata om hur vida man ska hälsa på folk och småprata i vissa situationer, som tex i bastun på gymmet eller när man står ensamma i en hiss och ska åka 14 våningar. Då va jag dock väldigt snabb att påpeka att hon minsan aldig kommer hamna i den sitsen, kvinnan som gick upp ALLA trappor i Eifeltornet liksom. Min mamma skulle inte åka hiss om hon så fick 1 miljon kronor för det. Vi kom iallafall till att det är den andra personen som kommer in i bastun som har ansvaret att börja småprata. Det känns ju dumt att bara sitta där helt tysta. Dessvärre tycker jag att just i en bastu är det stället då jag har minst social fömåga. Så jag brukar gå om det kommer någon. Varför vi diskuterade detta vet jag dock inte, men det bjöds på en massa skratt iallafall. Speciellt när min mamma utrbrister att hon älskar att prata om träffa nya människor! Som om jag inte har bott med henne i 22 år och redan visste det.

Nu ska jag göra mina sista inlämningar, för i morgon är min sista officiella skoldag. nästa vecka är bara mys.

Over and out

Vem fan kom på att det skulle heta SATS?

Är just hemkommen från en lång dag i skolan och ett hårt pass på gymmet. Min älskade vän Mickis följde med, det var hur kul som helst. Det var hundra år sen vi sågs. (Föruom i lördags då) Vi körde kondition en halvtimme och sen axlar och ben. Jag återkommer imorgon om min fömåga att lyfta armarna kvarstår. Det ska bli intressant.

Sats.. Det är verkligen hur kul som helst att gymmet heter sats. SATS. Den mannen eller kvinnan måste haft humor. Sånt uppskattar jag. Självklart så slog det mig när jag stod där och mosade in min banan i käften att sats är ett roligt namn. Jag har tänkt tanken förut men aldrig reflekterat kring det. Men nu när jag sa det högt så ínsåg jag hur roligt det faktiskt var. Både Mickis och Emanuel (Som jobbar där) skrattade med (åt?) mig, men sen när jag ska komma på lite andra förslag som hade varit inom samma ord-område, så säger Mickis plötsligt "Men vad har Klamydia, anal och sperma med sats att göra?" och i samma sekund som hon säger det så börjar hon as garva. Hon hade alltså inte förstått innebörden av ordet sats förrens jag kom med nya namnförslag. Vilket självklart resulterade i att jag la mig på alla fyra på golvet och slog med näven för att inte kvävas av min banan samtidigt som jag skrattar så tårarna sprutar. Som tur var så hade Emanuel fattat hela tiden, annars hade jag nog blivit lite rädd. Kul var det iallafall.

Nu ska jag plugga, CHOCKEN. gör jag något annat nu för tiden?

Återkommer lite senare med en jätte rolig historia som jag inte riktigt kan släppa.

Over and out


Kiss i brallan.

Nu är ännu en so called ångest-Söndag över. Jag bara njuter av tanken på att vakna upp i morgon och upptäcka att det är ny vecka och att jag faktiskt överlevde den här helgen också.

Har suttit i samma position hela dagen med dator och böcker framför mig för att iallafall försöka lära mig någonting om ekonomi. Vi kan ju dock alla gissa hur det slutade. Om man läser mitt förra inlägg så kanske man på något sätt ändå kan gissa att alla hjärnceller inte var på plats i boet. Men det är sådant som händer och man kan inte vara på topp jämt.

Fick också en trevlig överrasking för en stund sedan när ängeln Camilla plötsligt ville rädda mig från eländet och gå på en promenad. mycket uppskattat. Blev inte en speciellt lång promenad men det var skönt ändå. Nu kanske jag kan få in någonting i hjärnan. Men bara kanske.

Jag nyss sista avsnittet av parlamentet, vilket för oss människor med en gnutta humor betyder en helig stund då alla känslor fåt utlopp. Vid ett flertal tillfällen låg jag  på golvet och vred mig. Någon tyckte jag skulle hämta städutrutsningen och tämja dammråttorna när jag ändå låg där. Men självklart tackade jag nej. Parlamentet kommer bli saknat.

Nu ska jag ta det sista av min värdihet och hälsa på hos Mr blund. John Blund. Hoppas på en ny sån där trevlig dröm.

Over and out pojk scout.

All in

När allt kommer omkring och natten är över så är det faktiskt rätt så tråkigt. En vanlig tråkig söndag. Men det var ju nyss en jätte rolig lördag. Jag förstår inte. Söndagar är värsta dagen på veckan om ni frågar mig.

Vi hade skit kul igår. Vi käkade middag och drack vin (!!!) och snackade en massa skit. Precis som det var förr. Det var så roligt att träffa tjejerna igen. När det sprutar vin ur näsborrarna så vet man att man har kul. Och när man vaknar upp och har en traskigt vinglas brevid sängen och blåmärken på benen, då vet man också att man har haft kul.

Nu borde jag återgå till min ekonomi bok, provet är faktiskt imorgon och jag kan inte fortsätta spendera varje minut att försöka klura ut en bra undanflykt för att slippa, när jag bara kan ta tag i skiten. Nu kör vi all in!

Tack gode gud för vatten

Va det någon som såg Eurovision igår?!

Kvinnan är ju galen!

Vi skulle kunna, utan minsta problem, öppna en liten turk kiosk i Elins port vid det här laget. Varje gång jag kommer hit så köper vi godis eller bakar kladdkaka eller något annat. Men efter middagen är det ingen av oss som vill ha något godis, och så gör vi samma sak nästa gång, och helt enkelt glömmer bort att vi redan har massor, och så fortsätter det så. Så nu finns det tillräckligt med godsaker här för att öppna en korre i porten och på kuppen kunna tjäna en stor slant. Ja det är sånt som händer.

Elin har för två veckor sen flyttat hemmifrån, som alla kanske redan förstått. Och det är så underligt. För normalt sett när man flyttar för första gången så har man ju inte så mycket saker hemma, som tillexempel, el visp, 3 osthyvlar, soppslevar, 4 stekpannor, glas i alla former, hela uppsättningar av precis allt man behöver i ett kök, och hör och häpna, BAKPLÅTSPAPPER.. Vem tänker "jag ska ha bakplåtspapper" när man är på sin första shoppingrunda? Men nu har hon verkligen gått för långt. Vet ni vad jag hittade i hennes skåp idag? ett kakfat!!! KAK FAT. Vem, under 50 år, har ett KAK FAT hemma? Inte ett vanligt lågt fat som man kan ha vad som helst på, utan ett riktigt kak fat, med hög hals och små detaljer och skit. Och som om det inte vore enough så har hon en espresso maskin? Hon dricker inte ens kaffe. Hennes försvar är "Men alla har ju en kaffemaskin hemma". Ja men espresso maskin? Kom igen. Helt ofattbart. Kvinnan har allt.

När vi ändå pratar om Elin så måste jag berätta om hennes besatthet. Det är nämligen så att Elin är besatt (läs BESATT), av måns zelmerlöw. Det är säkert många som gillar honom (jag är inte en av dom), men hon är verkligen besatt. Hon ska framkalla en stor bild på honom och sätta i en ram i sin bokhylla. Hon planerar dessutom hur hon ska få honom att dumpa Marie. Det är ganska roligt tycker jag. Men när hon får en sån där läskig mördar blick varje gång någon nämner henne eller vi ser henne på tv så blir jag lite rädd.

Nu ska vi sätta på en film som vi har hyrt. Men först ska Elin sjunga klart hope and glory... Som sagt. Jag sätter nog punkt.


Ett gott skratt förlänger livet

Nu har jag legat ute på altanen och solat. jag menar pluggat...Pluggat har jag gjort. Om vi ska vara helt örliga så har jag gjort båda faktiskt. Svarade på en fråga, gick ut i 2 min, svarade på en ny fråga, gick ut 2 min. Osv.. Det var ganska effektivt, är fräknig över hela kroppen vilket är ett tydligt tecken på amanda i solen.

Vet du hur man vet att det är varmt ute? Det ska jag tala om för dig. Det är när man måste ta på sig en lång ärmad när man kommer in för att det är för kallt. Som man 2 min senare måste ta av sig när man kommer ut, för att det är för varmt.
Ingen kan väl ha missat att jag älskar värme. Fick det bekräftat på facebook förut när jag gjorde ett quiz, "vart i världen bör du bo". Svaret blev Spanien. "Du älskar medelhavet och hatar vintern" Ja ibland så hör dom mig.


Nu ska jag ta mitt pick och pack och bege mig till andra sidan stan där min gamla hagga till fru Elin bor. Jag ska laga en romantisk middag till henne och tvinga henne att kolla på talang med mig. Och självklart lite humor-klipp. Vad vore världen utan humor? Jag har precis insett att om ett gott skratt förlänger livet så kommer jag aldrig att dö. Det känns ju bra.

Senare ska vi diskutera min besatthet av mat. Det kan bli roligt.

Over and out

Vem sa att man ska sjunga med öppen mun?

Eller frågan borde omformuleras. Vem sa att man inte kan sjunga med stängd mun?

http://www.youtube.com/watch?v=KePqwP2ItuA&feature=channel_page

Här visar jag klart bevis på att det går. Svart på vitt. Heja

Bonjour.

Jag gick upp klockan halv 8 imorse för att plugga. Nu sitter jag här klockan tjugo i 11 och har fortfarande inte börjat riktigt. Men vem kan klandra mig? Solen lyser, Hanna ringde, Max glömde passet, Cissi är här (Max flockvän), Ja ni ser, allt det är ju bra mycket trevligare än Ekonomi boken. (Jag insåg just att jag skrev flockvän istället för flickvän, men jag tänker inte ändra det, för bakom allt så passar det namnet ändå bättre på dessa två underbara personer)

Ringde nyss till Frlunda gymnasiet i Göteborg för att ta reda på om jag har några betyg därifrån, men självklart var det ingen som svarade. Men jag lämnade ett meddelande iallafall. Tänk om jag skulle ha betyg därifrån, franska steg 5. Det skulle ge mig 400 poäng på komvux. Vet ni vad det innebär? Jo det innebär att jag slipper en het termins plugg. Håll nu era tummar och tår för att jag lyckades charma min Gymnasielärare en smula iaf.

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, just som jag var i färd med att skriva detta inlägg så ringde Syon på Frölunda upp mig och berättade att jag hade betyg i 3 ämnen... Vi behöver ju inte diskutera innebörden i det, men vi kan ju säga som så att jag var sjuk en stor del av andra terminen i ettan. Men hur som helst så har jag betyg i Franska, Naturkunskap och Estetiskverksamhet. Jag älskart! Det bästa med detta är att jag hade tvingats plugga natur nästa termin för det tillhör kärnämnena som man måste ha. Och nu slipper jag det! Jag är så lycklig just nu!!! WOHO 200 poäng bara sådär!

Okej nu missades hela poängen jag hade från början med detta inlägg. Men vi tar det senare. Nu ska jag springa naken ett varv runt huset i NATUREN och SJUNGA på FRANSKA! Bara för att hedra de tre ämnen som just räddade mig från en termin på komvux. Tjenixen

Göran och Haren

Jag vet inte när han har gått för långt.. När det kommer till min pappa och hans torra skämt och humor som jag lever med dagar in och dagar ut, så är jag troende. En troende följeslagare som skrattar åt allt. Hans humor är min humor. Det behöver inte ens vara roligt, men sättet han säger det på. Obeskrivligt. Alla som någon gång har träffat min pappa vet vad jag snackar om. Men ikväll undrar jag om det inte gick lite väl för långt.
Vi står och laga mat då han plötsligt utbrister "vissa dagar borde man kalla kalla, och vissa borde heta heta". och så gör han en så där äckligt nöjd min som att han just hittat botemedlet för Aids eller något.
När han sedan är i färd med att lägga på jalapenos på maten som ska in i ugnen säger han "det borde heta KALLApenos. Och sen efteråt, varmapenos" Okej. Inga kommentarer.

Men när vi sedan sitter och äter kommer den där minen igen och jag börjar skratta redan innan han sagt något eftersom jag är helt övertygad om att det kommer vara något roligt (I våran värld, mamma höjer bara ögonbrynen). Då säger han att han nyss kom på ett skämt som ingen annan sagt förut. "stället i stället istället" Det var verkligen hur kul som helst om man såg hans min  till det. Dessutom är jag inte helt övertygad o att det skämtet aldrig sagts av någon annan innan. Men såklart så var jag ju tvungen och slå tillbaka så jag drog fram med att det var jag som kom på "Det har varit en hare här, hare? Han hette Göran, gör han?" Men så skulle min far självklart vara värre och sa att nej så går den inte. Utan: "Det har varit en hare här, hare? Han hette Göran, gör han? Är det säkert? Säkert"

Som sagt.. Jag vet inte när det har gått för långt. Men kul har vi. Det är huvudsaken.

Tatueringar

Nu är det faktiskt flera stycken som frågat om mina tatueringar, så nu tänkte jag lägga upp några bilder så slipper ni undra mer!






Enyoj

singalingaling

Godmorning people! Eller det är egentligen inte alls morgon längre. Men jag har tillbringat en timme på toalettgolvet. Nu kanske ni höjer ögonbrynet och tänker, "fyfan vilken skum människa. vad gör hon där inne?". Då ska jag tala om för er att förutom min charmiga och humoristiska sida så älskar jag att sjunga, och det är så varmt och mysigt inne i mitt badrum, så då sitter jag där ibland. Smart, i know.

Jag måste egentligen påbörja den jobbiga bedriften att packa om min träningsväska och minimera alla kläder för att förutom träningskläder, även få plats med något att ha på mig i morn och Elons present. Vill man så kan man, sa Sosso och fick sparken!

Jag tänkte börja med en ny grej kanske, som jag inte sett förut iaf. alla har ju mode bloggar och bajs bloggar och allt vad det heter. Men jag tänkte köra en musik blogg, där jag förtom alla min galna upptåg, lägger upp ett video klipp varje dag när jag eller någon annan idiot sjunger. Typ i fontänen i stan? På torget i centrum? på bordet i klassrummet? Ja, det kan bli spännande. Vi får se vad som händer med denna idé och hur den utvecklas. What a pers

Oj, brådis!

Over and out

Inte illa pinkat sa katten

Eller så sa han nog egentligen inte. Men det lät bra.

jag pluggar nu. Tror ni mig? Nej jag tänkte väl det. Det gör jag inte heller, men jag ska. Snart!
Sitter faktiskt och pratar med min pulla just nu och då kan man inte tänka på så mycket annat. Hon är ju nere i mitt gamla hem i turkiet och jobbar och sliter, sånt vill man höra allt om. Dessvärre har nu denna vackra varelse meddelat mig att jag är hennes idol, därför så känner jag nu ett starkt egagemang och behov att vara en bra förebild mot henne så att han inte hamnar fel. Det är min plikt som idol. Därför ska jag nu sluta med alla tokigheter och dumma uttryck. Det är inte längre än del av charmen. Sådeså.

Om någon är intresserad av att följa hennes spännande liv som reseledare i ett land med, ja vi kallar dom bara människor, ja då kan ni göra det på linneaeg.blogg.se.

Jag hade sådan otrolig tur när jag skulle till skolan förut. För det kom en pappa förbi och råkade ha en batmobil, så på 2 röda var jag på plats i skolan, redo att skriva prov. Ibland har man gudarna på sin sida. Bara ibland.
Efter skolan åkte jag till gymmet, men jag hostade så mycket så det var inge kul alls. Kände mig bara i vägen och störig för alla andra som kollade på mig med höjda ögonbyn och undrade va i helsike jag sysslade med, dessutom så kunde det ju kommit upp ett djur eller två, och det hade ju inte varit så kul må ni tro.

Ikväll är det Eurovision, vilka ska kolla? Jag vet inte riktigt vilka jag ska heja på ännu.. Okej jag ljög igen. (ska sluta med det). Ska självklart heja på BELGIEN! Okej nu ljög jag igen, (ska faktiskt sluta med det nu) jag ska heja på Sverige såklart. Även om Belgien i och försig inte hade varit helt fel heller eftersom jag har bott där ochsåvidare.
Men inte denna gången mina vänner, pardon Belgique!

Over and out


holding my hand

Ja, denna morgon bjöd inte på lika mycket som planerat. Skulle gå upp klockan 8 och plugga men så blev det inte. Gick upp halv nio istället och pluggade inte. Istället åt jag en banan och satte mig på altanen. Men när jag insåg att det inte var fullt så varmt som jag försökte inbilla mig så kröp jag ihop under en filt i soffan. Men likaså det, var inte så underhållande så jag gick runt och fixade och trixade lite då jag plötsligt fick för mig att göra en film till min och Kevins låt, så här kommer den.
http://www.youtube.com/watch?v=IvDcZRXM9DE

Nu slår det mig plöstligt att klockan är 12.06, jag har inte ätit lunch och inte fixat iorning mig, och om en timme måste jag vara på väg till skolan. Ska ha nationellt prov  i Engelska idag, del 3. wish me luck. Och nej jag går inte på gymnasiet, im too old. Jag är helt enkelt så ambitiös att jag tagit upp mina studier på komvux.

Duschen... Vi får se

Over and out

Svar på gåtan

Melina, Elon och Pärtan hade rätt på gåtan. Och några i min klass. vilket skrämmer mig lite. men hur som haver. Svaret är : Hon dödade henne därför att hon hoppades att han skulle komma på syrrans begravning också. eftersom han kom på deras mammas..

Om du har svarat rätt, tänker du som en psykopat. Detta var ett test skapat av en känd amerikansk psykolog och som användes för att se om man tänker som en mördare. Många seriemördare som deltog i testet svarade rätt på frågan.

Som sagt, lite skrämmande. Mest med tanke på att jag satt brevid Elin när hon läste gåtan och svarade snabbt som satan utan många sekunders tänkande "för att han skulle komma på begravningen såklart". och så såg hon sådär äckligt nöjd ut. Tanken på att sova brevid henne den natten var en smula skrämmande, men jag överlevde utan större skador. Och jag älskar henne ändå. Min lilla psykopat.

Det slog mig nyss att på onsdag är det bara 3 veckor kvar till jag åker ner till turkland för att ha en månads semester. Hur avundsjuka är ni på en skala? Om jag inte var mig så skulle jag dö av avundsjuka. Sol,bad,mys,öl,stones ja, ni ser ju själva..


Omkörd eller överkörd?

Idag mina vänner, sa min cykel till mig att det va dags att rulla lite igen efter några dagars vila. Så det blev cykeln till skolan. Sen gymmet där jag mötte min vackra mor. Jag bestämde mig för att göra en brak middag med fisk och haloumi så på tur stod maxi. Men jag kände dock att det inte var läge att åka hem riktigt än så jag åkte förbi min lilla (?) kusin johanna och skvallrade lite i det mindre varma vädret. Men sedan hände något, på vägen hem. Det är en bro över från söderby till vedelsö. och den är hanska brant. Precis som jag övervägde att hoppa av och gå upp så svichar två 5-6 åringar förbi mig på sina mini cyklar och då fick jag genast ny energi, jag kunde ju inte låta dom cykla upp utan minsta problem medans jag började fundera ut vad som skulle stå på min gravsten liksom. Inte helt okej. Jag vann tillslut och vart as nöjd, men när jag insåg att dom åkte ner för att sen åka samma tur upp igen så blev jag lite mindre nöjd. Och just som jag va i värd med att spionera på dom så blev jag nästan överkörd av en bil. Ja, en trevlig cykeltur med andra ord. Ja ska åka dit i morrn samma tid och kolla om ungarna är där. Nu är det krig!

Over and out

Gåta

En kvinna var på sin mors begravning. Där mötte hon en man hon inte kände
 igen. Hon tyckte att mannen var fantastisk - rena drömmannen och hon blev
 förälskad ögonblickligen!
 Då begravningen var över, försvann han utan att hon fått hans telefonnummer.
 Ingen visste vem han var så hon kunde inte kontakta honom. Några dagar
 senare mördar hon sin syster...

 Fråga:
Vad var motivet till mordet på hennes syster?

Hitta denna på maddes blogg, så hon får inte svara. Inte Elon heller ;)
Men alla andra, kommentera gärna och lämna förslag.

Svaret kommer om några dagar!

sug på den du

Lyckat

Ångesten jag kände när vi satt på bussen och jag insåg att Emelie Kaiser var på väg till jobbet med samma buss som vi skulle hem med, går inte att beskriva. Jag önskade mer än allt att jag låg i min säng. Drömma går ju!

Ibland undrar jag vad dom hände när jag klev ur tonåren och tog med mig den där fruktansvärt dåliga vanan att alltid skicka sms när jag dricker. alltid. Jag förstår det inte. jag önskar att det fanns fyllelås till telefonen. Och inget vettigt skriver jag heller. och ca 48 sms per kväll till 467 olika personer. Det finns ingen logik eller poäng med det. Så jag ska ta ett samtal med mig själv där jag ska komma fram till att jag måste sluta med detta för det är inte kul. man får sån jävla ågren dagen efter när man inser att man inte har någon aning om vad man har skrivit heller eftersom man var så sjukt smart som raderade alla skickade. Låt oss inte glömma att även vuxna gör vi bort oss ibland. Till skillnad från många andra så bjuder jag på det, det krävs endel för att jag ska skämmas.

Man vet att det är en lyckad kväll om man inte åker nattbuss hem, utan man åker första dagsbussen. Då ni mina vänner, då ni.

Jag skulle kunna skriva 14 A4 sidor nu om vad vi gjorde igår och hur kul vi hade och massa skvaller, men det tänker jag inte. Det finns faktiskt en gräns för vad jag kan och orkar avslöja. Ni har ju redan fått veta att jag åkte buss. Resten lämnar jag åt eran fantasi.

Ska hitta mitt huvud nu och sätta det på plats, kanske ta 7 ipren, sen ska jag nog röra min söta rumpa och sido fläsk ner till Jacke. Jag behöver mat !!!


En dejlig rosa

Det här är en av de vackraste dagarna jag varit med om. Så fin stämning, så mkt skratt och tårar. Det var så vackert. Det var lite jobbigt när jag och min kusin skulle sjunga "vem kan segla förutan vind", för vi grät och det va jobbigt att svälja. Men sen gick jag otippat upp och sjöng en andra låt själv också. "en dejlig rosa", som numera är den single most vackra låt jag någonsin har hört. utan konkurrans. Gud så stämningsfullt och sorligt det var. Rip morfar, jag älskar dig. in past, present and the future.

Elon är en riktig vän. Hon känner verkligen mig. när jag sa att jag kommer till henne ikväll så fick jag ett sms "Okej, då köpter jag en låda vin". Hon vet vad jag behöver den tjejen. Tack!

Nu ska jag klä på mig och packa en väska och åka dit. Sover där och åker direkt till jobbet i morgon.

Seni cok seviyorum.


Vlademir

Nu sitter jag hemma i min säng. Har så mycket funderingar som snurrar. Vad ska jag ha på mig på begravningen i morgon? ska jag sjunga en eller två låtar? Ska jag gå upp kl 8 och gå ut och springa? Ska jag åka hem till Elon imorrn kväll? Ska jag stänga av datan nu och sova? Ja det sist nämnda ska jag nog göra..

Måste bara berätta hur roligt det var när melina och jag satt och diskuterade namn till hennes bäbis. Vi kom på så otroligt många oattraktiva namn som lät så sjukt kul. När ni läser namnen måste ni tänka dom på engelska (ungen är halv skotte) det är mycket roligare då.

Vlademir
Bjorn (baby bjorn när den är bäbis)
Elvira (Uttala Elvajra)
Ramon (uttala RRRamon)
Flensborg
flenscheese

Ja det var bara några av de otroligt vackra (läs skrattretande) namn vi kom på!

Nu ska jag släcka ner  här och återgå till mina tankar!

Godinatti

1-0

Är vad det står i Hockeyn! Kom igen för fan Sverige! Vi behöver detta. Fast har vi någon chans mot canada? det återstår att se.

det har varit en otroligt romantisk kväll. Även om Melina tycker jag är lite oromantisk som bloggar nu. Men måste man så måste man. Vi lagade en super god sallad med massa gott. Och till efterrätt gjorde vi banan med choklad i ugnen. satans gott. Den springer vi bort i morgon. Min syster har en hund. Han är på riktigt psykopat. Ska lägga upp en film sen där man ser hur han attackerar mig och tuggar mitt hår och hoppar som en jävla psykopat hund. Nu tänker ni "shit vilken stor galen rottweiler. Men ni kommer skratta. hur som helst så komma jag visa detta för att stärka mitt argument.

Min syster är så rolig.

Melina: Oj, när du var uppe förut.Kunde du tagit med mitt nässpray då?
Jag går och hämtar den..
Melina: Men du behövde ju inte hämta den...
Neej okej.

Melina: Ska du gå på toa?
Amanda: Ja....
Melina: (ropar från soffan) Men andvänd ingen toa papper! det är så lite kvar!
jag lägger mig på golvet och vrider mig av skratt.

när jag kommer tillbaka berättar hon att det faktiskt är special edition. FINT toapapper.
Det jag undrar då är för det första varför dom har sånt papper, och för det andra, vad fan torkar dom sig med???

Kanske inte har undgått er att vi sitter och kollar på Sverige matchen nu. Så jags ka återgå till den. Melina tycker att jag är oromantisk.

over and out

Hallelulja moment

Ja vi kan ju iallafall konstatera att jag med största sannorlikhet hade rätt. Folk har glömt bort språken sarkasm och ironi. Kanske börjar det försvinna..Jag kommer iallafall aldrig ändra mitt modersmål. Det vore omoraliskt. Vem är jag då?
Jag tänker fortsätta som jag är.

Efter salladen och vinet förut och hittade jag en öppnad flaska med rödvin. Och det var så gott! så jag drack upp det också. Nu kanske ni undrar, "varför i helvete dricker hon på en onsdag?". Och då ska jag tala om för er att jag tycker det är gott. Dessutom så måste jag slappna av lite, och eftersom jag ogillar många andra metoder så tycker jag denna passar mig utmärkt!

Efter skolan imorgon så ska jag till gymmet igen. Håller tummarna på att det är soligt ute så att jag kan ta min älskade cykel! Sen tänkte jag faktiskt slå på stort och åka hem till min älskade storasyster på söder och laga en god middag. Oj så romanisk jag är!

Nu ska ni få höra ett jävligt roligt skämt, en sanning om kvinnor. Vi kan om vi vill..


"CIA hade en ledig tjänst som lönnmördare. Efter all bakgrundskontroll, intervjuer och tester, var där tre personer kvar.

Två män och en kvinna. För sluttestet, tog CIA agenterna en av männen till en stor dörr av metall och gav honom en pistol. "Vi måste veta om du följer dina instruktioner, oavsett omständigheter."

"Inne i rummet, kommer du hitta din fru sittandes i en stol. Döda henne." Mannen sa "Du skämtar, jag skulle aldrig kunna skjuta min fru" Då sa agenten "Då är du inte rätt man för jobbet.



Den andre mannen fick samma instruktioner. Han tog en pistol och gick in i rummet. Allt var tyst i ungefär fem minuter, sen kom mannen ut med tårar i ögonen. "Jag försökte, men kan inte döda min fru." Då sa agenten "Du har inte vad som krävs, gå du hem med din fru. "



Slutligen, var det kvinnans tur. Hon fick samma instruktioner, att döda hennes man. Hon tog pistolen och gick in i rummet.

Skott hördes, det ena efter det andra, de hörde skrik, slammer, smällar mot väggarna. Efter ett par minuter, blev allt tyst. Dörren öppnades långsamt och där stod kvinnan. Hon torkade svetten ur sin panna och sa...



"Pistolen är ju laddad med blanka skott, jag var tvungen att slå ihjäl honom med stolen"



Sensmoral: Kvinnor är onda, jävlas inte med dem.

Ironi

Vaknade hos Elon imorse och blev inte det minsta förvånad eller förvirrad, ni vet sådär som man kan bli när man vaknar upp hemma hos någon annan. Nej inte alls på det viset, det måste ju betyda att jag hör hemma där.

Efter skolan åkte jag till gymmet och tränade med min PT, det var sjukt hårt som vanligt. Efter det stannade jag kvar en timme och tränade med mamma- Dubbel pass alltså. Tyckte jag va jävligt strongt. Med tanke på hur tufft det var. Men sjukt kul. Efter gymmet blev det konsum, köpte massa sallads tillbehör. Blev så sugen på en god sallad. Då ringer Jacke och vill att ja ska följa me henne ut och gå med henne lilla valp Roxi. Sötaste någonsin. Sagt och gjort. Så det blev massa motion idag! Dock köpte jag jordnötter och sitter nu och dricker vin i min ensamhet. Så jag vet inte.

Det finns något roligt i alla människor. Jag är övertygad om det. Men jag förstår inte varför vissa människor är så fruktansvärt tråkiga? Gräver man riktigt djupt så finns det nog där men why. why. why

Jag har börjat fundera i banorna att skilja mig från min Ironi. Folk verkar inte alltid förstå. Ibland är jag ironiskt (ofta), ibland är jag sarkastisk (ganska ofta), men mest är jag bara rolig. Men folk verkar inte förstå skillnaden.

Over and out


Mitt nya hem

Nu är jag äntligen hemma i min och Elons nya lägenhet. Eller den var ju egentligen hennes. Men så kom jag hit och insåg att jag faktiskt också bor här. Jag sprang runt som ett litet barn på julafton och pekade på alla fina möbler och saker och kom på ideer vad VI kunde göra haha. Jag hittade tillochmed det perfekta gömstället om vi någon gång skulle få för oss att leka kurragömma. Jag avslöjade det dock för henne, men hon får inte vara med och leka då.

Vårat kök är jätte fint, jag kan verkligen se mig själv stå där med förkläde och laga middag tills hon kommer hem från jobbet. Det är liksom arbetarklassen och slummen som möts. Det är ju bedårande.

Jag behöver väl inte säga att lägenheten var fin? Men efter att jag har tapetserat om kommer det bli mycket finare! Jag har redan massor med ideer. Har funderat på att dela dom med Elon. Men vi får se.

Jag har tom tagit med min spriderman tandborste. Då är det fan dags att flytta in.

Blev ingen cykel till skolan idag heller. Hade samma bråk med mig själv som igår och insåg att det inte var någon bra lösning. Gymmet var lika mysigt som vanligt. Tränade med mamma idag. Hon är ju så rolig så att jag dör. Man vet att det är en lyckad gym-dag om man skrattar sig igenom hela passet och måste ta en kisspaus mitt i det. Det mina damer och herrar, kallar jag lycka.

För ovanlighetens skull har jag och Elon nu tillbringat några timmar med humor klipp och program, inte så jätte ovanligt faktiskt. Men det kommer bli mycket sånt nu när jag får en egen hylla i garderoben.

(Bara så att ni vet så vet inte elon om mina planer. Inga av dom. Varken att jag ska flytta in, tapetsera eller få en egen hylla. Men det kan hon få veta när jag står där med min väska)

Over and out


Who am I?

Eftersom den här bloggen är ganska ny så tänkte jag informera läsare om vad det är för idiot som skriver. Så här kommer lite Frågor. Ha i åtanke att jag och ironi är sambos.

STEG ETT:


Namn: Amanda Maria malm
Smeknamn: Mandy, Mandon, Dockan
Födelsedatum: 870602
Födelseort: Badrummet, tuvägen, haninge
Ögonfärg: Blå
Hårfärg: Brunt just nu. Blondt normalt
Längd: 1.69
Skostorlek: 38
Höger- eller vänsterhänt: Båda.
Stjärntecken: Tvilling

STEG TVÅ


Skor som du bar idag: Grå converse.
Rädsla:  Att förlora någon jag älskar.
Målsättning: I långa loppet är det endel, just nu är det att bli klar med komvux.
Svagheter: Har svårt att säga nej
 
STEG TRE

Din första tanke när du vaknade idag: Du får inte amanda. Jo, jag vill. Nej amanda, gå upp nu. Okej.
När somnar du: när jag blundar
När du inte kan sova: Leker jag med dammråttorna under min säng. Mysiga små saker.

STEG FYRA

Pepsi eller Coca Cola: Coca Cola.
McDonalds eller Max: McDonalds
Singel- eller dubbeldejt: Singel
Lipton Ice Tea eller nestea: Lipton is the shit! 
Choklad eller vanilj: Lakrits

STEG FEM

Svär du?: Det skulle jag fan aldrig göra.
Sjunger du?: Haha, 24/7. Finns nog en och annan som inte gett upp hoppet om en on/off knapp på mig.
Duschar du varje dag: nej,då tar balsamet slut så fort.
Röker du? Snus är mkt hälsosammare.
Är du förälskad?: Nej
Tror du att du någonsin varit kär?: Ja
Gillar du skolan?: Ja, skolan och jag är SÅHÄR tighta.
Vill du gifta dig?: Ja, med en händig stark man som gillar min mat.
Tror du på dig själv: Jag tror bara på mig själv.
Blir du åksjuk : Ja, det händer lite titt som tätt.
Tycker du att du är hälsosam?: I perioder. Godis är gott.
Gillar du åska?: Nej, bara i Turkiet med malin
Spelar du något instrument?: spelar gör jag, men hur det låter är en annan fråga.

STEG SEX

Har du under den senaste tiden
Druckit alkohol?:  JA, hela förra veckan blev en stor invigning av våren..
Rökt?:  En kalkon.
Kysst någon?: mycket möjligt
Shoppat?: definiera senaste tiden.
Stått på scen?: I turkiet i somras var sist.
Blivit dumpad:  Högst otroligt.
Nakenbadat?: Ja det händer titt som tätt. Att jobba som guide utomlands kommer med vissa fördelar.
Färga håret?: Ja det gjorde jag förra veckan. Ingen gillade min råttfärgade utväxt.

STEG SJU

Har du någonsin..
Däckat eller varit jättefull? Alla har vi dåliga dagar.
Blivit nerslagen?:  Haha, måste jag berätta?

STEG ÅTTA:


I framtiden..
Hur gammal vill du vara när du gifter dig?: det frågade mamma mig när jag va 8, då svarade jag 13.. Det blir aldrig som man tänkt sig.
Namn på barn?: Liam, Tindra, Marlon, Novaliee och Olivia. mina fem älskade barn.
Ditt drömbröllop: På en strand, alla ska vara nakna. Nudist bröllop for the win.

STEG NIO

Hur ska din drömkille/tjej vara?
Ögonfärg?: Jag ska berätta det såfort jag träffat honom.
Hårfärg?: Som sagt....
Långt eller kort hår?: Men fattar du trögt?
Vikt: As tjock.
Klädstil: Flanell byxor och polka randig marnchester stjorta.
Plats för första träffen?: I rulltrappan i gallerian.
Plats för första kyssen?: Munnen förhoppningsvis. Men vissa gillar ju att gå rakt på sak.

STEG TIO


Antal piercings: 4.
Antal tatueringar:  7 st. (Jätte fina)
Antal saker jag ångrar: Ångrar aldrig det jag gjort, bara det jag inte gjorde.

FAVORIT..

Färg: Blå, rosa, grå, ja alla.
Plats: Där solen lyser. Har ju bott länge i Turkiet så jag måste väl säga det.
Djur: MÄN.
Serie: Pass
Internetaktivitet: Fisboken och min blogg.

VEM..

Saknar du: Malin, Pullan (Linnea) och Sosso.
Vill du döda: Brukar inte ta för vana att döda folk.
Vill du slå: haha, vilka?
Rörde dig sist:
Kramade du sist: Eddie
Vill du träffa: Malin, sosso och pullan. (Malin jobbar sin andra säsong i Turkiet, Sosso bor i Gbg och Pullan är ute o jobbar sin fjärde säsong.
Vill du bli galet full med: Mig själv. Jag har så otroligt roligt med mig själv.

Barn tycker till

Och folk frågar mig varför jag älskar barn?
Det här kallas humor.


Är det bättre att vara singel eller att vara gift?


Det borde du fråga de som läser VeckoRevyn.-  Lotta, 10 år


Det är bättre för tjejer att vara singel än vad det är för killar. Killar behöver någon som plockar upp efter dem. -
Anna, 9 år


Jag får huvudvärk då jag tänker på sånt. Jag är bara ett barn. Jag behöver inte sånt krångel. - Adam, 7 år


Kloka ord:

Honan heter gris och hanen heter svin. Ungarna heter kelgrisar. -
Sofie 5 år

Mamman heter höna, pappan hane, ungarna killingar och barnbarnen heter ägg. - Stefan 6 år

En del kor är svarta. De är invandrare. - Karin 5 år

En gynekolog är en som inte vet så mycket om halsen på folk. - Erland 6 år

Männen har fler framdelar på kroppen. - Julie 6 år

Det finns många sorters hud. Förhud är till exempel huden som man har framtill medan bakhuden är huden som man har på baken. - Therese 6 år

En mormor är en som hela släkten har kommit ut genom. Då är det väl inte så konstigt att hon är lite sladdrig i skinnet. - Kristina 7 år


Farmor tycker inte om att sola toppless. Det är för att hennes toppar har blivit lösaktiga. - Stina 6 år

Farfar är ordblind. Det vill säga, han förstår bara orden när vi skriker dem i örat på honom. Om vi skriver dem blir han ett frågetecken. - Marianne 7 år

När är den rätta åldern att gifta sig?


Ingen ålder är bra att gifta sig vid. Du måste vara en idiot för att gifta dig.
Fredrik, 6 år


När du är 84, för när du är så gammal jobbar du inte mer, och man kan ligga i sovrummet och älska varandra hela dagen.
Carola, 8 år


När jag är färdig med förskolan ska jag hitta en fru.
Martin, 5 år

Hur kan en främling se om två personer är gifta med varandra?


Gifta ser ofta lyckliga ut när de pratar med andra människor.
Elin, 8 år


Du måste kanske gissa, men en bra ledtråd är om de skriker åt samma barn.

Sebastian, 8 år


Vad har din mamma och pappa gemensamt?


Ingen av dem vill ha fler barn.

Kicki, 8 år


Pannkaka

Det spritter i hela kroppen. Är det puberteten?

Idol 2009 börjar närma sig och jag har tjuvkikat på tv4.se och redan sett lite ansikten jag känner igen. Det här mina vänner, det här blir bra.

Blev ingen cykel till skolan i morse. Vaknade och tittade ut genom fönstret med stora förhoppningar men insåg till min fasa att det regnade ute och var helt grått. La mig och snoozade i 20 min och försökte räkna upp anledningar till varför jag var tvungen att kliva upp. Men mina argument höll inte och jag Insåg att jag förlorade.
Väl i skolan kändes det ändå helt okej. Gick tom och solade på rasten. Kände att jag behövde muntras upp lite. Och sen åkte jag till gymmet. Gött som vanligt. Skulle åkt till Elins nya lägenhet i abrehamsberg då det plötsligt slog mig att det där pluggandet som jag sköt upp igår visst fortfarande låg orört. Så jag stressade från gymmet i onödan. Här sitter jag alltså nu med en engelsk bok (the great gatsby), som ska vara klar i morgon. Och har Amanda ens öppnat boken ännu? Nej det har hon inte. Detta kan bli pannkaka, men det kan också bli bra. Det återstår att se.

Tänkte börja laga lite mat nu. Är så sjukt sugen på pannkakor. Ska jag cykla till konsum och köpa ägg och sylt eller ska jag äta något som finns hemma? Vilka problem jag har..

Någon som läst the great gatsby som har några kloka ord att dela? hojta till isåfall.

Over and out

Glass,mens,promenad

Efter mitt förra inlägg insåg jag att hela förra veckans plugg som jag sköt upp, måste fixas idag. Men lika fort som jag insåg det, så insåg jag att det vore otroligt skönt att ta en promenad. Väldigt passande. Bara för att jag är hemma från jobbet så är inte dagen slut för det. Så jag mötte jacke och så gick vi till tyresta by! Det är en bit! Jag insåg då också att det vore väldigt gott med en glass. Och när är det mer okej att äta glass än när man är ute och går?! sagt och gjort.

Som vanligt på våra promenader så blev det en jävla massa snack och diskussioner. En av de mest intressanta måste ju nämnas. Vi är båda snart 22 år. Vi fick båda våran mens när vi var 12. Vet ni vad det innebär? jo, det innebär att vi har haft mens ca 120 ggr (om man inte räknar me alla gånger den sket i att dyka upp osv), och inte nog med det, det blir ca 2 år. Alltså, jag har haft mens 2 år av mitt liv! Tänk så otroligt mycket roligare jag kunde spenderat de två åren. Jag kan komma på minst 230 saker som jag hellre hade gjort. Men sånt är livet för en kvinna. Orättvist om ni frågar mig.

Nu ska jag komma på något nytt att göra för att stjuta upp mitt pluggande. Wish me luck!

Härliga underbara dag!

En otroligt mysig söndag trots brist på frihet och sol. Stod inne i gallerian från öppning till stängning, men det var så mysigt ändå. Jobbade med Denise gosegris och det är alltid lika kul. Vi går runt och dansar och sjunger mest hela tiden. Och det var inte så crazy mycket folk så man hann liksom GÖRA saker och BAKA också, inte bara ta kunder. Skönt!

Gick och åt soppa på lunchen. Som vanligt. chunky mushroom.. Mumma.

Idag kom det en kund som visade gott exempel, precis så som jag vill ha dom.

Amanda: Hej
Kund: Hej, jag vill ha en mjukglass tack.
Amanda. Vå...
Kund: Våffla tack
Amanda: Vil...
Kund: och strössel tack. Karamell.

Jag behövde inte fråga någonting. Han visste precis vad han ville ha och bad om det.

Men han väntade sig inte att jag skulle fråga efter 6 kr, så att han kunde få jämna pengar tillbaka. HA, den va du inte berädd på din rackare. Så jag vann alltså tillslut. Men fler sådana kunder tack!

Jag längtar tills i morgon då jag får hoppa på min vackra cykel och cykla till skolan och till gymmet. och jag ska vara somrig imorgon har jag bestämt. Kanske ett par fina skor... Vad annars?

Godkväll damer och herrar. Godkväll

Lördag en gång i veckan

Och det är jag glad för. Det är absolut inte min Favorit dag. Jag Öppnar alltid på söndagar, Och eftersom jag är så sjukt pålitlig och ambitiös så går jag aldrig ut om jag öppnar dagen efter, vilket resulterar i att jag ofta sitter hemma ensam med ett glas vin och en värdelös film. Det är iof rätt skönt ibland, men just idag kände jag verkligen inte för att sitta hemma. Men ska man jobba så ska man.

Vissa människor är roliga

Amanda: Hej Vad får det lov att vara en vacker dag som denna?
Kund: En muffins och en läsk tack.
Amanda: Vi har 28 olika sorters muffins och 10 olika läsk. Vad vill du ha?
Kund: Oj, men då måste jag tänka lite..

Det här händer ofta kan jag säga.. Och jag förstår det verkligen VERKLIGEN inte! För det går inte ens att missa. Hela långsidan är full med montrar med myffins i alla färger och sorter. och andra långsidan är full med läsk. Okej att man kan missa läsken. Men det är American Cookies liksom. HUR KAN MAN MISSA att vi har mer än en sorts muffins????

Snälla, kan någon tala om detta föra mig. Det är obegripligt..

En annan rolig grej.

Amanda: Hej.
Kund: Hello, do you speak SWEDISH?
Amanda: Yes, i do..
Kund: Okey.. I would like that one (pekar)
Amanda: Alltså, jag pratar Svenska.
Kund: Jaha, jag blev osäker.

VARFÖR? ser jag ut att vara från ett annat land eller trodde människan att bara för det heter American cookies så pratar alla engelska?!

Välkommen till Sverige för fan, alla som har ett socialt arbete i Sverige måste kunna kommunicera på Svenska.

Okej, det var lite gnäll.. Känner att jag inte gnällt på länge. Flera veckor faktiskt, så det var dags att det kom ut.

Nu ska jag ta en cider och kolla på nån porrfilm kanske. Eller en as bra action film från 90 talet. Dom är bäst.


Godnatt gott folk. Vi ses på stan i morrn


Elons debut som sjungare

Elon har nu tagit det stora klivet. Snacka om inlevelse!



http://www.youtube.com/watch?v=r4jGLE5cFcI

Få gång om året.

Är jag full. Sådär riktigt full ni vet. Som man inte vill bli. Och det är de gånger det blir partaj hemma hos Jacke och Jocke. Jag vet inte om det är stämningen eller folket eller atmosfären. Jag vet inte. Men på något sett lyckas dom alltid.

Hur som helst så var det en hel lyckad kväll igår. Som alltid. Grillade kött/kyckling åt potatis/potatis sallad, drack öl/vin/cider, grillade banan med choklad, ett måste om ni frågar mig. Det är så bra. Det är så jävla gott och samtidigt kan man låtsas att det inte är så onyttigt eftersom chokladen är instoppad i bananen. hur bra är inte det liksom?

Vi blev nostalgiska framåt kvällen och började spela gamla galna hits och dansade, körde flaskan och gjorde knasiga saker. Inget konstigt med andra ord. Sen blev det en massa humor och galna diskussioner. As always.

Cyklade rattfull hem framåt 3 tiden och somnade gott i min säng. Mår väldigt bra idag faktiskt. Väntar nu på Elon ska som ska komma hit och mysa med mig ikväll. Äta gott och kolla på humor program och snacka massa skit, som vanligt.

Nej nu ska jag sätta mig i solen och jäsa.

Tjing.

RSS 2.0