Katten har ju fan mustach!

Nu var det ett tag sen igen. till mitt försvar har jag två saker. 1. Jag åker hem snart och vägrar spendera min sista tid vid datorn. 2. är det någon som kommenterar min blogg förutom Elon? NEJ, är det någon som bryr sig vad jag gör egentligen? NEJ. är det någon som läser min blogg? JA! märkligt det där..

Idag har jag varit på mitt gamla jobb PW, kärt återseende må jag säga. det kändes lite skumt men fyfan va nice det var! låg vid poolen och vid stranden. Jag gillar stranden mer, men vem tackar nej till en 10 000 kvadrat meter stor pool? inte jag iallafall. Brände mig ordentligt och känner att jag lever, again. härligt härligt.

blir inte mycket mer än så här nu. Åker hem på torsdag och räknar starkt med att solen är framme då. annars sjunker jag in i en djup depression som jag eventuellt aldrig någonsin kommer kunna besegra.

ska åka och shoppa lite nu!

Adjö

denna bild är riktad främst till min trogne bloggläsare Elon som älskar katter. Det här är den fulaste och roligaste jag sett i kanske hela mitt liv. Katt jäveln har ju för fan mustach!



OBS, det är inget retucherat eller påklistrat med denna bild. katten hade verkligen mustach!

Havet är djupt

Är nyss hemkommen från en dag på stranden. Det var vilt, det var galet. Jag har inte varit med om så mycket vågor sen alanya 05 när jag tappade min bikini och safty box nyckeln sommaren när jag och sosso var där. Vem glömmer det? "hej jag överlevde!!!" och så kollade alla på mig där jag står naken på stranden. Men idag var det inte så illa, det var bara kul! Jag surfade verkligen på vågorna för Elons skull! Nina tog massa bilder på mig också där jag lekte i min ensamhet bland vågorna, men vissa av dom är för brutala för att läggas upp här, så dom får Elon en privat visning på sen. Tamam mi? Men självklart så blir ni inte helt lottlösa, någon bild lägger jag upp. Man kan se hur härligt det är. Gud vad jag älskar värmen och klimatet här.

Igår var vi i Side och käkade på aphro. Det var jag, pullan, nina och ninas mamma som är här och hälsar på! Hon är så himla rolig! påminner väldigt mycket om min egen måste jag säga. då tänker ni kanske; "rolig? ann?" Men ja, ni hörde rätt. Min mamma är faktiskt väldigt rolig. Fast i detta fall menade jag inte att ninas mamma är rolig på en humoristiskt sätt utan mer väldigt öppen och snäll och pratglad och väldigt ungdomlig av sig! skön helt enkelt. Jaja, nog pratat om mammor. Efter det så gick vi till stones en sväng för att hälsa på allas våran älskade baba Esen (bossen), vi diskuterade en sak som vi ska göra på tisdag men jag kan inte avslöja vad det är. ni får helt enkelt vänta. Sen lekte vi turister och gick runt och kollade lite och så slutade vi i selim och bullens shop där vi köpte en varsin berlock till våra armband. vi kom fram till att vi ville ha en likadan alla 3 som minne av denna sommaren och alla vi haft och kommer att ha, och våran tid tillsammans på guide skolan osv. Det blev en liten nyckel med ett hjärta. så sött. välidgt klychit och smörigt, jag vet. men det är gulligt också. nyckeln till våra hjärtan... Okej nu smälter ni nästan av allt trams så jag ska sluta upp med det. kvällen slutade iallafall med att vi åkte hem och somnade bums i sängen, gud så skönt!

Ikväll ska jag vara med Malin. Vi ska troligtvis ut. Köra en malin och amanda 2008 repris kanske? vi får se. Nu ska jag iallafall springa ner och slänga m ig i poolen, det är så sjukt varmt här så jag vet inte vart jag ska ta vägen. But i love it!

vi ses mina vänner. slänger upp några bilder.

Adjö



Här ligger jag och Ninis kaninis vid strandkanten och blir attackerade av vågorna. Kan ni förstår varför jag älskar att vara här?



Jag leker ensam i vattnet. Jag är i den stunden helt omedveten om vågen bakom som snart kommer skölja med mig in i land.

Våra kärleks berlocker. Cheesy

Mutfak

Kommer ni ihåg mutfak? självklart gör ni det, sånt glömmer man inte så lätt. Vi har nu hittat något ännu roligare. Det är verkligen höjden av humor och colan som sprutar ur näsan i skratt attacker är bara en del av bevisningen. Kolla nu på denna bild och inse hur kul det är. låt det komma till er.


Merhaba-leken!

Det var inte igår. Det var i förrgår. Men jag hade inte tid.

Gårdagen var underbar. Vi åkte på båten, pullan jobbade och jag satt i skuggan och njöt. Efter det så åkte vi hem och kollade på film. Hur skönt som helst. Dock tog inte det roliga slut där utan vi åkte ner till side och käkade på aphropdite, som nu ännu mer än förut verkligen är den godaste maten ever. På vägen hem så kände vi att det inte riktigt var nog, så vi åkte runt och lekte Merhaba -leken. Jag vet att det kan låta lite små fånigt, men det är det också. Eller egentligen är det as coolt. Fyfan va roligt det är. Men Pullan förklarar reglerna så himla bra i sin blogg, så gå in och kolla där istället ; LINNEA. Det får verkligen inte missas. Fruktansvärt roligt, dessvärre går det inte alls att leka den leken hemma, vilket är lite tråkigt.

Efter den otroligt lyckade Merhaba-rundan så åkte vi hem och drack lite öl och groggar, jätte mysigt, pratade skit och skrattade en smula, en mycket ovanlig akt från vår sida må jag säga. Nina och Elin gick och la sig, så kvar blev jag och pullan. Vi bestämde oss för att gå ut så vi ringde Esen (ägaren på stones) så han, gulligpluttig som han är, kom och hämtade oss. Väl på plats så blev vi liksom kvar där hela kvällen. jätte kul faktiskt, för det kändes som förra året då vi tillbringade i princip alla lediga minuter på detta underbara ställe. Hur som helst, vi spelade biljard, drack öl, sjöng karaoke (eller jag gjorde) sedan bar det iväg hemmåt lagom till det att mosken och böne utropet satte igång. Man behöver inte ens en klocka, då vet man att den är typ 5.

Nu ska jag gå ner till poolen en stund och läsa, tjejerna drog just iväg till jobbet. Ikväll blir det utgång igen, fast denna är dock planerad sen lång tid tillbaka. Det är nämligen så att både lighthouse och athena har special kväll ikväll. Med någon känd Dj och massa erbjudanden, det var egentligen athena som gjorde det först, men eftersom det är de två största discoteken i side så var ju lighthouse illa tvungna att följa deras path annars skulle det nog vara rätt dött där ikväll. Okej, jag vet inte varför jag just vigde 6 rader till att berätta om lighthouse och athena för det är ju verkligen sjukt ointressant igentligen om jag får säga det själv. Men hur som haver.

Nu måste jag gå och dränka mitt vackra lilla ansikte i poolen.

Adjö

Fast här kom visst några bilder också bara för att


Så här roligt kan man ha när man kvällsbadar i poolen! Lägg märke till att jag bär dom båda två. Vet inte rikigt hur det går till dock.


Med denna bild ville jag nog mest bara påpeka att mina ben börjar bli bruna! Fast lägg även märke till pullan som sitter så sött vid datorn.


Sen hade vi fest på bussen hem från utflykten. Världens skönaste busschaufför.

(och för alla som inte redan kanske fattat det så betyder Merhaba, Hej. Typ.

Sjörövare

Lång dag lång dag! det bästa sättet att beskriva denna dag. men ack så mysig! Vaknade vid 11, åkte till stranden med pullan, Elin och Nina. Där låg vi tills kl 17 och hej och hå va brända vi blev. Hela högen. Men det gillar vi. Efter det så åkte vi hem och kollade på 2 avsnitt av vänner och begav oss sedan ner till Side stad där vi åt på afrodite som har den kanske absolut godaste maten på denna planet. Efter det så lekte jag och pullan turister. Vi gick runt på stan och kollade i lite affärer, lekte följa john med några turkar, och letade efter en tröja åt min lillebror. vi träffade även vin diesel.. Mums.

Så MAX MALM, jag har hittat en sån där tröja som du alltid lånar av mig, adidas. vill du ha en? isåfall hur mkt får den kosta och vilken färg vill du ha? Jag hittade en skit snygg idag som är typ mörk grå med röda streck, den va sjukt snygg. men det finns andra också. Dessvärre finns det ingen exakt likadan som jag har. Men vi kan ju alltid ordna så att du får min och köper en ny åt mig annars. det bestämmer du själv. Let me know så ska jag fixa detta.

Nu måste jag hoppa i säng. Ska upp tidigt imorgon och följa med linnea till jobbet. Det är dock inte så jobbigt som det låter för hon ska ha en utflykt so heter side yatch, som helt enkelt går ut på att jag ska ligga på en båt på havet hela dagen, och sedan åka rutchkana från båten såklart. Och även bada i båda havet och i floden som är 15 grader KALL. Så ser min dag ut imorgon, jobbigt liv jag har va?

På återseende mina kära vänner. Vi tar upp det imorgon igen. Diskussionen alltså. Ja, sug på den karamellen.

Adjö

Brun utan sol

Kvällen igår blev inte helt så händelselös som jag trodde att den skulle bli. Malin ringde och uppbanade mig att möta henne och V på korner, så jag gick ner dit och vi käkade en god middag. Sen åkte vi alla 3 på Vs moppe till stranden, på vägen dit köpte vi lite gott att dricka. och så satt vi där och sjöng, kollade på havet, lekte titanic och snackade. Jätte mysigt. kom ändå hem vid 23 tiden, gick och köpte cola och ayran och satte på ett avsnitt av vänner. Skönt med lite avkoppling från det häktiska liv  som det faktiskt är att ha semester. Jag behövde lite semester från semestern haha. Men nu är batterierna laddade och jag är sjukt taggad för ikväll!

Hela dagen idag har jag legat vid poolen och läst min säkt bok "de oskuldsfulla". Har inte riktigt kommit in i den ännu, så kan inte säga om den är bra eller inte. Just nu känns det mest som en fakta bok. Men den blir nog skit bra snart. Sen kom min romantiska pulla hem med döner till mig! Lunch när den är som bäst. Satt vid poolen och käkade, sen kom även hon ner i bikini och vi lekte som barn i poolen. Som vanligt. Barnasinnet hittar hem lite då och då. (läs varje dag)

Nu tänkte jag lägga upp en bild så vi får det här avklarat en gång för alla. Varje gång jag pratar med min älskade kusin Lea så frågar hon hur brun jag är på en skala från 1-10. och det är ju omöjligt att säga eftersom jag inte vet hur brun 10 är. Så därför lägger jag nu upp en bild på mig från dagen innan jag åkte och en bild från midsommar, så får hon helt enkelt se själv. Och så hoppas jag att du nästa gång INTE frågar mig. Jag är dessutom inte speciellt brun. För man blir rätt lat när man är här så länge. "jag kan sola hela dagen imorgon istället" är en tanke som ofta dyker upp. Ja, och så fortsätter man så.

Nu tåls det ju även att tänka på att alla påpekade innan jag åkte att dom tyckte jag var så brun. Det är ju ganska skrattretande nu när man ser hur vit jag verkligen var..



När jag ändå håller på så lägger jag upp en skrämmande bild på mig och pullan från förra året. Och här LEA kan du även se hur brun ja va förra året om du vill ha något att jämföra med.



Adjö


Vi mår som vi förtjänar

När det är dagen efter midsommar så känns det nästan som ett måste att svara "jag mår som jag förtjänar" när någon frågar hur man mår. Och då menar man självklart oftast att man är bakis, men jag kan också säga att ja mår som jag förtjänar, eftersom jag höll mig på samma nivå hela kvällen igår, starkt jobbar. därför mår jag bra idag, och därför mår jag som jag förtjänar! Bugar och bockar.

Kvällen var iallafall helt perfekt igår. Sjukt roligt. 5 av 5 toasts.
Vi fixade oss somriga och åkte till Tropic, där beställde vi köttbullar, fisk, kyckling och potatis, det mest svenska vi hittade på menyn. Men när vi sedan kollar ner så har dom haft långbord och buffé så vi blev lite puttra att vi inte sett det innan. Men det gjorde inget. Det blev dans runt midsommar stången och små grodorna, inte för mig dock. Jag stannade vid bordet och skratta gott åt de andra. Sen bar det vidare hem där vi lämnade bilen och ringde en taxi som kom och tog oss till Ving. Det var jätte kul. Det är så roligt att dom är sjukt många som jobbar för ving, och just därför har jag lite svårt att komma ihåg vad dom heter, så vi säger kort och gott bara ving åt alla. "hej ving". "hej ving". "hej ving". dom måste verkligen känna sig speciella.

Därefter åkte vi vidare in till side och placerade oss snällt på cuba latino där vi drack drink och öl. gott gotti gott gott. Vi sjöng och dansade till lite svensk musik och sedan gick vi vidare. Kort och gott så var det en hel lyckad kväll. Tycker lite synd om tjejerna som skulle upp och ha flygis i morse. Men det är bara midsommar en gång om året.

Nu sitter jag och väntar på att pullan ska komma hem från flygis. Jag har en vag känsla av att hon kanske kommer vilja sova, jag hoppas däremot på poolen. Annars går jag ner själv en stund. Det är också skönt.

Ikväll ska tjejerna ha flygis igen, så jag tänkte placera mig hemma med en bra film och cola! Mysigt, behöver en mysig hemma kväll för mig själv innan bravaderna drar igång igen imorgon.

nu får det vara nog på detta. Linnea agerade papparazzi igår så jag lägger in några bilder när jag fört över de i datorn.

Adjö

Världens bästa present

Glad midsommar på er allihopa!

Igår blev det lite dålig uppdatering från min sida, men jag hade annat för mig. Låg på stranden med pullan hela dagen. Oj så skönt det var, vi fick gå ner och bada var 5e minut för att överleva,  men det var bara skönt. Och så gick vi även på en promenad längs strandkanten, gud så romantiskt det var. Jag älskar kumköy stranden, den är så himla mycket bättre än östra. Det är långgrunt och vackert och lugnare vatten och mer som händer omkring, med vatten sporter osv. Det är så mysigt att titta när folk är högt uppe i luften och önskar att dom inte levde när dom inser att dom är mycket högre upp än planerat. Been there, done that.

Efter stranden så åkte vi hem och slängde oss i poolen för att skölja bort allt sand och helt enkelt för att bilen kokade och vi smälte bort. Efter duschen åkte vi och hämtade upp Malin och begav oss till älskade manavgat, vi skulle hitta en present till Özgur som fyllde 20 år igår. Den lille pojken. Han är verkligen en märklig människa det där, men förra året när jag och malin jobbade på Cinar så blev vi 3 lite som syskon, så det föll sig naturligt att vi skulle hitta en annorlunda present som speglar vilka vi är och så som han känner oss. Vi ville köpa en uppblåsbar barbara först, men veysel tyckte inte det var en bra idé. Nehe tänkte vi, så istället gick vi in i en kodak butik, bad snubben ta ett kort på oss.(Han trodde nog vi va störda på riktigt), 15 min senare fick vi en stor bild, då tog vi den till affären brevid och bad dom trycka den på en t shirt, sagt och gjort. Det blev jätte fint! ni ska få se resultat nedanför..

Kvällen blev alltså lyckad iallafall, vi firade Ö och umgicks och åt kyckling soppa och gick hem för att sova. Perfekt.

Idag är det midsommar, vilket innebär blommor, klänning och massa mys. och god mat såklart.

Nu kom pullan hem från jobbet på rast, så nu stänger jag ner här. Här kommer iaf några bilder.



världens finaste t shirt ! Jag ska ha en likadan!





Romeo och juliet


Nina, pullan, jag. Helvete vad kärlek

Midsommar

Eftersom jag egentligen inte har något vettigt att säga ska jag fatta mig kort. Igår låg vi hemma och kollade på film hela kvällen, tog det lugnt, hur skönt som helst. Men det kan man inte göra för många dagar i rad så ikväll blir det utgång. Pullan är ledig i morgon så vi ska gå upp kl 10 och åka till stranden. Äntligen. fyfan va gött det ska bli. och imorgon kväll ska vi fira Özgür som fyller år. Det är en kille som jobbar på Cinar, som jag som sagt jobbade på förra året. Vi har dock inte köpt något till honom än. Så vi får försöka fixa det imorgon.

På fredag är det midsommar, vet inte alls vad vi ska göra egentligen, men vi har en lös plan utan vidare detaljer som ser ut på följande sett : Åka till Tropic och käka middag, dom är väldigt svensk inspirerade, så vi hoppas på något slags midsommarfirande med svensk mat- liknande. Och därefter blir det utgång, men som sagt, det kommer nog en fastare mer detaljerad plan imorgon. Jag lider dock inte så mycket av det eftersom jag inte varit hemma en midsommar sen 2004. Har lyckats vara i turkiet varje midsommar efter det. Det starkaste midsommar minnet jag har är från Alanya 06 med Sosso och Lea. Det var tider det, herregud. Sosso sparkade sönder sin sko på en strandsäng och skyllde på sin kille som var på andra sidan stan, sen startade hon ett vatten krig mot mig och lea som sedan låg sjuka i flera dagar, men kul hade vi. Katakombe.. Det var tider det!

Nu ska jag gå och skita och sätta på lite maskara, sen åker party humöret och ölen fram..

Adjö


Mutfak och bilder

Manavgat är nog den finaste staden som jag någonsin besökt tror jag. Där ska jag och Pullan bo när vi blir stora. Men det finns endel oförklarliga ting som jag inte kan undkomma att stöta på. Igår när vi var där så parkerade vi framför Mutfak. Det kan vara det absolut roligaste namn jag någonsin stött på. Ja, så är det nog. Jag skrattade mig till tårar för ovanlighetens skull, och tack vare detta så vill jag nu dela med mig av denna vackra skapelse till er också.



Mycket av den turkiskan som jag kan har jag lärt mig själv, tackvare att jag läser på skyltar och tidsskrifter och liknande och sedan frågar vad det betyder, alltid. Men denna gången vill jag verkligen inte veta vad mutfak betyder, det skulle förstöra allt det roliga. Allt. Därför får det förbli en gåta. Men kom igen, mutfak?

Och för er tröga idioter som inte ser det roliga så ska jag göra det lättare för er mutfak = Mutt fuck

Det var egentligen bara det jag ville säga, har inte så mycket att skriva, jag låg vid poolen i ca 2 timmar men det var alldeles för varmt så jag gick in och satte på ACn istället. Men eftersom jag ändå är här så kan jag ju lika gärna lägga upp lite fina bilder från gårdagen.


Nina och jag på Athena


Jag och dom galna danskarna som jobbar för Bravo T.


Nu har beachpartyt börjat på riktigt. Vi är inte alltid riktigt normala


Jag vet faktiskt inte om dom dansar regn dansen eller försöker sig på någon turkisk ritual.

Nu ser jag till min förskräckelse att jag börjat flagna på bröstet, då är det dags att gå.

Adjö


beachparty och turkar

Innan jag åkte hit så undrade folk hemma hur jag kunde vara så brun redan, och jag var faktiskt ganska brun, trodde jag. När jag kom hit så insåg jag att jag lyste upp en folkmassa bättre än en stjärna. Jag var snögubben i truppen. Så illa, men som tur är så har nu detta gått över och jag kan glatt säga att jag känner mig som en i mängden. En i gänget liksom. Därför ska jag nu ännu en gång gå ner till poolen och ansluta mig till det spännande folkslaget som befinner sig där nere och förpestar folks tillvaro (det är massa små barn, så folk blir galna på dom för att deras käftar går i ett). Men oj så skönt det ska bli! Ska ta med mig en bok ner.

Igår var vi på beach party som billabong annordnade för alla guider i hela Side och Alanya, dock var det inte många från alanya som kom. Det kan man ju förstå. Det bjöds på mat och fri bar, Något som nu i efterhand känns lite tråkigt. Det är så gott (läs: lätt) att dricka gratis liksom. Det vet ju varenda kotte. Efter beachen så drog vi till Athena och det var kul som vanligt.

nej nu ropar min vän solen. adjö


Jag har en plan!!!

Jag önskar jag kunde spara den här bilden av mig i detta ögonblick för alltid, för det är något jag vet att jag kommer skratta åt för alltid.

Jag sitter ensam i en tvåvåningslägenhet med ACn på i köket, har precis tagit en öl som ja sitter och smuttar på, helt jävla ensam, på rix fm spelas en sorglig balad om ensamhet och elände, och inte nog med det så sitter ja me en liten klänning utan bh och trosor och ser ut som att ja just spenderat en hel natt gråtandes med att paket choklad, när jag egentligen bara legat vid poolen och inte orkat duscha ännu. dessutom har ja gått runt o sjungit och städat och dammat golvet och varje liten hörna av det. Jag är glad att ingen ser mig, men denna bild kommer för alltid finnas i mitt huvud.

Nu har iallfall någon med ett finger kommit och pekat oss i rätt riktning så nu är kvällen planerad. Om 30 minuter kommer pullan hem, då ska vi gå ner och äta på corner som ligger nere på gatan, jätte god mat. Jag ska äta iskender. Sen ska vi köpa lite vin och sen ska vi sitta hemma och njuta av livet innan vi beger våra lurviga till Athena. Pullan ringde för en stund sen och berättade att hennes morgon dag är omplanerad och hon har därför nästan hela dagen ledig. Nina och Elin ska också med ut. Och så våran nyfunna vän Louise som jobbar på Stones, av anledningar jag inte kan berätta så är hon ledig i några dagar och därför ska vi ta me henne ut på rajraj. Gud vad jag älskar livet. När jag är här nere så är jag lycklig. Och jag är nu helt övertygad om att det enbart beror på värmen. Jag blir så glad.

nej nu blev det brottom, ska hinna duscha och byta om innan kl visar 19. Vi är ju en timme före här.. Så kl är ju 17.35 i sverige och 18.35 i turkiet. Ring om ni vill veta vad som hänt, för som sagt, vi har ju redan upplevt den kommande timmen.

Over and out

Snögubben är här

Sevgilimi koluma takarım, bebekte üç beş tur atarım, olmadı bi de sinema yaparım, gördüğün gibi çok unutkanım..

Det är refrängen på en turkisk låt som jag bara inte kan få ur mitt huvud, jag förstår inte. Jag går och sjunger denna låt precis hela tiden, och när jag för en sekund stannar upp och verkligen tänker efter så låter det ju som bäbis språk. Texten är jätte fin och så, men kom igen. Nu får jag ge upp detta trams.

Jag har legat vid poolen hela dagen. Pullan gick upp vid 9 och jobbade, själv låg jag kvar i sängen och drog mig. Orkade inte gå upp. Min fot värkte och jag kände mig bakis. Trots att vi bara var hemma hela kvällen igår. Kanske just därför..
Till slut pallrade jag mig iallafall ner till poolen med min bok och där har jag legat fram tills nu. Gud så skönt. Dessvärre verkar det som att jag kommer tillbringa massa tid med min aloe vera kräm ikväll Krabbad är strandsatt. Shit va röd jag är. Men det är skönt. Nu känner jag att jag lever. att mina bröst ser ut som självaste snögubben och min mage ser ut som en stekt tomat får jag helt enkelt leva med.

Vad kvällen har att erbjuda återstår att se. Man kan aldrig planera så mycket här nere. Man vet liksom inte vem som tänker få ett finger med i spelet och vägleda en till det slutgiltiga resultatet. Sånt kan man aldrig veta. Men det blir alltid bra.

nu tänkte jag lämna er och återgå till det jag gjorde innan, absolut ingenting. nej nu ljög jag. Jag ska faktiskt agera hemmafru och städa upp lite och dammsuga tills tjejerna kommer hem. 4 tjejer i en lägenhet kan lätt blir ganska stökigt, eller jag vet inte....

Over and out


Athena i bilder

Kvällen igår var perfekt. Välkomnades av den sköna sängen vid 7 tiden och då vet man att det varit en rolig kväll. Vi käkade middag på Afro, sen hade vi tårtkalas här hemma. Jenny, eray, ersin och deras kompisar kom över. Eray,ersin,jenny och jag jobbade tillsammans på PW förra året, så det var kul att se dom igen. Några andra kompisar till pullan var även här, så det var full rulle. Bomba! Efter kalaset så begav vi oss till Athena som blivit vårat nya stammis ställe, det är så långt ifrån vad jag brukar gilla för ställen egentligen. Vi hängde där rätt mycket förra året också, men då oftast som avslut på kvällen. Det är ett stort discotek med öppet tak som ligger mitt bland ruinerna i gamla Side, jätte vackert. Det är lite roligt faktiskt, vi har varit på Athena kanske 8 kvällar nu, och förra året också, väldigt ofta. Och ändå så tar tjejen som ska kolla väskan ALLTID upp min snusdosa, luktar på det och gör en äcklad min. Varje gång. Kan hon inte bara förstå att det inte är någon drog. Hon frågar alltid en kille bakom henne om det är okej. Men min lilla medicin burk full med små piller bryr hon sig inte. Rätt komiskt och märkligt kan man ju tycka..


Idag var ju tanken att vi skulle till stranden, men på väg till stranden måste man ju gå förbi våran stora härliga pool, så det är lätt hänt att man på något vis fastnar där istället. Det är så mycket skönare när man inte sovit så mycket, att ha så nära hem.


Efter poolen så gick vi upp och tog en snabb dusch och begav oss till Cihan, en turkisk resturang osm ligger precis brevis Cinar där jag jobbade förra året. Där åt vi en brak middag, bara jag och pullan. Jag åt kyckling curry och ris, och hon åt mixed grill tallrik, vi hade nästan lite ångest över att behöva gå därifrån, vi var så mätta. Och billigt är det också!


Nu ligger hon i sängen och läser och jag uppdaterar bloggen, sen ska jag ta med datorn in i sängen där vi ska avnjuta en bra film och bara ta det lugnt. Man vet aldrig vad som händer, det är trots allt mig och Pullan vi snackar om, vi kan lika gärna få för oss om 2 timmar att vi nog ska åka till Stones och chilla till lite rock musik. Man vet aldrig. Men planen är iallafall att vi ska vara hemma och ta det lugnt. Imorgon ska hon jobba hela dagen och jag tänkte lägga mig vid poolen med min bok och bara njuta av livet.


Jag vill också stolt meddela alla som tvivlade på min och pullans nyktra kväll på athena här om kvällen, att det faktiskt blev som vi sagt. Vi var helt nykta hela kvällen och hade hur sjukt kul som helst.


Nej, nu lägger jag upp några bilder, sen får det räcka för idag!



Jag och Pullan inne i mosken i manavgat. En skönhet klär i allt.


The trio! Pullan, jag och nina. Vi tre gick guide skolan tillsammans och ingen har påstått att vi är normala.



Så här kul kan man ha när man är helt nykter på athena!



Jenny och Eray som jag jobbade med förra året.



Min vackra pulla som fyller år idag! GRATTIS OCH KÄRLEK


Vattenland och öl

Det får bli en turbo uppdatering nu. Sitter här hemma och avnjuter en kall öl. Ska gå ut snart. vi ska fira Pullans födelsedag som är imorgon, men eftersom alla jobbar imorgon kväll så firar vi ikväll. Har tyvärr inte haft tid att uppdatera på länge. Man har ju liksom lite annat för sig om man säger så. 35 grader och en pool utanför huset, och sena nätter, behöver jag säga mer? didnt think so.

Idag var vi i Belek, en stad som ligger nära antalya, där var vi på Troy, ett vattenland. Det var skit kul, om jag hade kunnat gå normal, ramlade ner för en trappa igår, och landade snett på foten, vilket resulterat i att jag ej kan gå utan att fälla en tår. Men jag har varit på apoteket nu och fått smärtstillande salva och bandage, så nu är det bara att ladda om, har man semester så har man.

Imoron så blir det stranden är det tänkt, men vi får väl se när vi kommer hem i natt.

Jag är glad att se att min älskade far har hittat hit, det var på tiden!
Nej pappa, jag vet inte vad det är för likhet mellan en svensk och en göteborgare. Snälla snälla tala om det för mig. Im dying to know.

Puss på er alla

Muff tävling!

När man sitter och speglar sig i sina egna svettdroppar på en röd stol i Turkiet så kan man lika gärna vara med och tävla i egoinas "frisera din egen becel muff" som Pullan skulle ha kallat det. Förklaringen till detta fruktansvärt dråpliga uttryck får ni senare.

Jag behövde inte alls tänkta länge när jag skulle fundera ut ett tävlingsbidrag, min fantasi är på semester i Sverige och dessutom kändes det lägligt att göra ett T för TURK, eftersom de stackars satarna som bor här i Side där jag bott och levt, aldrig någonsin kommer att få se en riktig muff. Vilket i sig resutlerar i att Turkarna är riktiga bitter becel. (becel är ett smör för alla med huvudet felplacerat) Därför får dom ett konstgjort mästervärk att se på. Det tyckte jag var en redig motivation.



Inte nog med att det är ett T,det är även lite stylat runt om, men en viss thouch av pincetten, Det blev liksom runt. och som pricken över i:t så kan jag garantera att denna T-muff (Americanskt uttal), aldrig får mens verk.

Känn er välkomna att ta min idé till bruk nästa gång ni känner fantasin svika. No problems.

Det var allt för nu gott folk. jag ska gå in i duschen och tvätta bort dropparna nu.

Over and out

Häng med nu people

Good morning people, vaknade nyss från en liten power nap, gud så skönt! Gick upp med tuppen i morse och följde med Pullan på jobb. Tänkte att det vore väldigt romantiskt av mig att slippa låta henne sitta och ha HS helt själv. Så när vi kom hem vid 13 var jag helt slut, så vi satte på en film och somnade efter halva. Nu är pullan iväg och har VM. (välkomstmöte), så jag tänkte passa på att förflytta alla mina kläder in i en garderob, skulle gjort det tidigare, men Ninas kompis från Sverige var här så hon använde den. Men nu så tänkte jag få lite ordning.

Går dagskvällen var lugn, vi gick och käkade sushi och kollade runt lite i affärer, kom hem vid 23 och störtade direkt. Det var skönt. Men ikväll är det summer party på athena. Så där finner ni oss. Det blir faktiskt, håll i hatten, en helt nykter kväll för både mig och Pullan. Ska bara dansa och vara social, ingen alkohol alls! Hon har jouren, plus att vi ska på manavgat tur imorgon, hon har den och jag ska följa med. Det är så sjukt mysigt. Först åker man till marknaden, men den är jag ju lite less på, man har ju vart i Turkiet förut liksom, och sen åker man ut på floden och badar och letar efter delfiner, eller jag gör det iaf. Det tar flera timmar, så där kan man sova och sola, och så äter man mat. Sen när man badar får man välja om man vill bada i floden eller havet, det är bara lite strand emellan, i floden är det endast 15 grader. så det ska jag göra! Sen besöker man en moské. Så därför vill vi vara i toppform!

Later people, later.


37 grader varmt

är det idag, i skuggan, men det förstod ni nog redan. Shit, ingen tid att spilla, svettet rinner och armarna brinner, det blev liksom poolen precis hela dagen. Jag och Pullan fick dock inte så mkt vila som va hade hoppats på där nere, utan vi började agera lektanter till alla turk barn som bor på gården. Men eftersom vi båda älskar barn så gick det ingen nöd på oss. Vi kastade i dom i poolen och jagade dom, dom jagade oss, dom snodde våra madrasser, dom skvätte vatten och börja klänga, de två sist nämnda gjorde att vi liksom tappade suget lite, när det börjar skvättas och klängas så tröttnar man, men det var kul i en hel timme iallafall, sen fick vi snällt tala om att vi ville sola ifred. Om dom accepterade det är en helt annan fråga. Sen gick vi och käkade lunch på Corner nedanför backen, riktigt gott. När vi kom tillbaka så kände jag att det var dags för lite skugga, tur det säger jag nu i efterhand, för jag somnade och sov där i 2 timmar, så hade jag inte kommit på att jag behövde skugga så hade jag nog varit en torkad tomat vid det här laget.

Ikväll blir en lugnt kväll, vi körde all in:are igår också, vi gick till athena och agerade disco turkar, vi stod bara och dansade precis hela kvällen. Sjukt kul hade vi, man bränner nog en och annan kalori på dessa kvällar. Sen hände något sjukt, jag träffade Juanette, en tjej som jag hade Religion B med på komvux nyss. Hon va där med sin syster, lite märkligt tyckte jag, världen är allt bra liten. Så vi shit chatade med dom ett tag och bjöd in dom till våran turk-dans-cirkel. Som sagt, hel lyckad kväll. Som för övrigt blev lika sen som vanligt eftersom jag och Linnea är så sjukt stolta och vägrar betala 15 lira för att åka taxi hem. Så när vi inte får som vi vill så blir det till att prommenera, dock insåg vi halv vägs att det inte alls var värt det, vi var så sjukt trötta i benen, så vi satte oss och väntade på en taxi. Så kan det gå.

Nu ska jag hoppa in i duschen och skrubba lite bränd hy. Mums. Sen ska vi ut och käka och gå och kolla lite i affärer. Imorgon blir det alanya eller PW, det visar sig.

Over and out.



Den vackra utsikten från ballen.


Mina coola brillor.


Louise som jobbar på Stones, och catwoman

Jag är en Kebab

Livet som guide är hårt.. Mycket hårt. Det här är 5e dagen utav 6 som vi går ut. Det gillar jag. Vi kom fram till att sova kan vi göra i graven. Så ikväll laddar vi batterierna och går ut igen, skulle egentligen ha åkt till alanya för att fira en guide där, men vi orkade inte, vi insåg att Side hade mer att erbjuda, så vi stannar i våran älskade stad. Men jag drar mig ändå till Alanya imorgon för att hälsa på Elin och Cemil. Antingen åker jag dit imorgon efter middag eller på onsdag morgon, det beror lite på. Men dit ska jag iallafall, jag och Elin ska ligga vid poolen och spela 500 hela dagen! Dessutom så ska jag dit fler gånger, jag ska ju va här enda till 2 juli, så hon kommer få se mycket av mig! Stackarn..

Är precis hemkommen från Side star hotell där vi tillbringade en stund med att kolla på Grease showen, som Jenny brunzell är med i. Jag och jenny jobbade tillsammans på PW förra året, men nu är hon med i kvälls showerna, snacka om karriärs byte. Haha, men hon var så duktig!

Det var en hård natt, vi trillade in vid 6 tiden, efter att ha spenderat oförklarligt lång tid med att leka spioner vid poolen utanför lägenheten, vi gömde oss bakom alla träd och låtsades att vi var hemliga agenter, det finns egentligen ingen direkt förklaring till detta förutom att jag och Linnea är så sjukt roliga tillsammans, och barnasinnet blir ibland påmint.
Så ikväll blir en tidig kväll ikväll, imorgon ska vi gå upp tidigt och åka till kumköy stranden och bli bruna! och surfa på vågorna såklart, Elon!

Lägger upp bilder imorgon! Missa inte det!


En liten stund över för mig själv!

Gud så lätt det är att glömma bort hur skönt det är att vara själv. Nu är alla som bor här och jobbar, och själv tog jag sov morgon, tyckte jag va värd det efter alla 4-5-timmar-sömn-nätter som varit, så nu sitter jag här på Pullans dator och kollar mailen, så jag passar på att dra ihop ett litet inlägg, innan jag går ner till poolen och bränner rumpan.

Igår så väntade vi på Linnea tills hon kom från flygis, sen drog vi till Stones, drack en öl och snackade Bossen till tårar. Självklart ställde vi oss även upp och sjöng national sången, jag Malin och Linnea, ENBART. Men här har vi inte tid att vara blyga, dock kändes det inte som att vi hade rätt till den äckligt nöjda minen på våra ansikten, med tanke på matchen vi just förlorat, men vi hade inget val tyckte vi. Vi gick helt enkelt runt och sa "grattis för att du är svensk" hela dagen och det var vårt firande.

Men nu till det basolut bästa på hela kvällen! JAG HITTADE SONER! när jag kom i onsdags så kom vi på en lek som hette "hitta soner", men det var en tråkig lek för han fanns ju ingenstans. Men igår så gick jag och Linnea in på lighthouse, och så trodde jag att jag hade sett hans bil där utanför, så jag sa att jag känner verkligen på mig att han är här. vi letade överallt och drog i alla, men ingenstans, och precis som vi ska gå så ser jag honom och bara skriker! shit va kul det var! och hans brorsa hade han med sig också, dom spelar båda profesionell fotboll och soner är en kille som jag träffade förra året! KOMPISAR. och han är helt sjukt roligt. så det var ett kärt återseende.

Nu ska jag stänga min påse oliver och dricka upp min Ayran och vänta på linnea, hon råkade gå till jobbet utan att lämna sina nycklar idag, så jag väntar tills hon kommer hem på siesta vid 13.30 typ. Då blir det poolen!

Och ikväll ska vi gå ut igen, och imorgon åker vi till alanya för att fira någon guide, jag stannar dock tills på onsdag, och bor en natt hos Elin och Cemil också:) Gud så romantiskt det ska bli!

over and out

Här får ni lite bilder, orkar inte lägga upp så många, det tar tid. Tid är något jag inte har mycket av, önskar att var dag hade 48 timmar.


Jag och älskade Malin som jag jobbade med förra året.


Jag och pullan (Aka Linnea), som jag bor med


Hamam är skönt!


Jag och Baba! Ägaren på vårt favvo ställe Stones, han är så bäst!


Pullan och våran hund som vi har adopterat. Det finns vissa frågor kring sättet hon håller hunden på, och dessa har dessvärre inte kunnat besvaras. Men roligt är det!

Cinar, mobil, sol, bad !!!

Tjenamors gott folk.

Kul att se att inte en jävel från varken min familj eller släkt har en gnutta intresse av att läsa vad jag sysslar med. Kul kul.
Men det är något jag får leva med, även om jag skulle uppskatta en eller annan kommentar. Jag vet att jag dock bara har varit away en kort tid, men det vore kul ändå.

Igår var en slapp dag, efter båtturen så låg jag och Linnea hemma och kollade på film. vi blev dock störda i våran frid genom att turkar och danskar knackade på dörren och ville ha tårta. Så det blev kalas. men vi deckade ändå i sängen kl 22 med tummen i munnen. Det var skönt.

Vaknade tidigt imorse. Kl 8 rättare sagt. Linnea och Nina skulle ha flygplats hela dagen så jag fick stjuts till Cinar, som är mitt gamla hotell. Mötte upp lille malin som hade jobb där idag. hon visade runt och pekade på allt som dom har ändrat sen vi jobbade där i somras, och det var en jävla massa. Design, inredning, osv. men det var så skönt att vara tillbaka. mini klubben har dock blivit ett internet cafe, vi som jobbade så hårt för att göra det mysigt förra året...... Träffade ägaren, den gamle gubben, och resturang chefen, och alla andra. Super duper kul. Ibo (resturang chefen) sa att jag får äta och dricka hur mycket jag vill där, gratis. Så det känns ju bra, dessvärre så bor jag en bit därifrån, och Malin är bara där ibland, så det är ju lite tråkigt att vara där själv. Även om jag i och för sig skulle kunna leka med barnen och åka vatten rutchkana. Det var verkligen en obeskrivlig känsla att vara tillbaka. Det kändes sjukt bra och kul, och väldigt nostalgiskt, men ändå lite jobbigt, som att jag är så sjukt glad att jag bara är här på semester nu. Hjälpte malin med lite pyssel i mini klubben och hjälpte några barn att måla svenska flaggan, det kändes så kul, men som sagt, im over it.

Gjorde även hamam där hos Mustafa som äger det. Han var så glad att se mig igen så jag fick ett helt hamam paket för en liten peng, det hade varit skönare om jag hade kommit ihåg att jag nog inte borde göra hamam i och med att jag brände min så fruktansvärt igår. Min hy var inte så värst nöjd över ett rivjärn över hela kroppen. Det gjorde liksom lite ont.
kvinnan var även lite märklig, men massagen var skön iallafall.

Efter Cinar så hämtade Linnea mig, hon hade siesta från flygplatsen i 4 timmar, så vi låg vid poolen enstund och flöt på våra ny införskaffade bad madrasser, Migros is the shit (typ turkiets ica maxi), när vi var i färd med att blåsa upp dom små liven med all vår lung kapacitet så sa en norsk tjej som jobbar för apollo att vi kunde låna hennes pump, det var tur, för vi började nästan planera våra gravstenar. Så det tackade vi för.
Efter poolen så gick vi upp och la oss i sängen med AC på och bara tog det lugnt. nu sitter jag hemma hos älsklings malin, vi ska ut och käka och sen kolla på fotbollen! Även lite utgång ikväll blir det nog. Linnea kommer hem sent från flygis.

För alla er som orkade läsa hela vägen ner ska nu få en belöning, mitt turk nummer som kom till mig som en fis idag, 0090 5313 70 49 14. Missbruka nu inte detta.

Nu ska jag in i dimman, ses där!

ELIN I ALANYA!: Jag skickade sms till dig igår, vet inte om du fick det. Jag ska till Alanya på måndag för att fira en guide som fyller år. Och så ska vi sova hos dom. Men då tänkte jag stanna en dag, så jag sover hos dig från tisdag till onsdag om det är okej ? Så kör vi en dag vid poolen på onsdag med 500;) ring mig! du har ju mitt turk nummer. Puss

Uppdatering, TURKIET

Nu har jag parkerat och känner att det finns en stund över för att meddela er alla vad som händer och fötter. Kom hit i Onsdags kväll vid 22. Resan var sjukt lång och lite psykiskt påfrestande för en flygrädd idiot som jag. Det läskigaste med absolut hela resan, förutom att lyfta, landa och egentligen hela flygresan, var att alla apploderade när vi kom fram. Jag förstår inte grejen med Svennar och flygisar. Varför i hela fridens namn ska man applodera för? "Tack för att ni tog oss fram levande?" Jag förstår verkligen inte.

Väl i istanbul så såg jag några Svenskar som suttit en bit bakom mig, jag gick fram till dom och sa något i stil med "hej jag tänkte följa efter er", och då menade jag att jag skulle följa dom åt rätt håll, så att jag inte hamnade i fel ände, inte att jag skulle umgås med dom i 3 timmar, men så blev det inte, vi gick och tog en öl och käkade. Trevligt trevligt.
Väl på inrikes planet till antalya så satt jag brevid två killar, en från marocko och en från vitryssland, och hur jag vet detta är en rolig historia. Jag satt längst ut, och dom satt innerst. Jag somnade till vid starten och vaknade av att någon stirrade på mig, ni vet den där jobbiga känslan som man kan ha av att två ögon bara glor. Jag vet att mamma vet vad jag snackar om, det var så jag väckte henne förr i tiden. Hur som helst så satt killen brevid mig med ett fånigt leende och verkligen glodde. Jag vet inte varför, men konstigt var det. Så där satt han precis hela resan. Jätte märkligt. Och efter ett tag tog jag upp tidningen i sätet framför och slog upp världskartan, bara för att ha något att göra. Då gör han exakt samma sak och kollar på mig med världens smile. Sen pekade killen längst in på marocko och sen på sig själv, ingen av dom kunde engelska så dom pratade typ tecken språk. Så pekade den andra killen på vitryssland, och så kollar båda på mig med undrande blickar, jaha tänkte jag och pekade på Sverige. Sen satt vi och pratade med hjälp av händerna. Jag orkade inte förklara för någon av dom att jag egentligen kunde prata med dom båda (ryssen pratade turkiska). Det var iallafall en väldigt komisk bild som jag gärna hade fotat. Där sitter vi 3 st idioter och pekar på en jävla karta och ser dumma ut.

Orkar inte berätta om nä jag kom fram, men jag och linnea drog iaf ut. Träffade lite ansikten jag kände igen. Jätte trevligt. vi skulle upp tidigt igår så vi bestämde oss för en tidig kväll och bara säga hej till folk och så. Men när vi kom hem så satte mosken i gång och vi insåg att klockan var 5. Men det är sånt som händer. Sen vaknade vi igår kl 10 och begav oss till stranden. Vi lekte valrossar och körde ett träningspass på stranden, mycket jobbigt om ni frågar mig. men så himla mycket roligare än att svettas på ett gym.
tänkte egentligen slå på stort och dränka mig i olja första dagen, men insåg att jag hellre är för-klok än efterklok. Det sistnämnda är så lätt hänt. Så jag agerade turist och smöjde mig med kräm var och varannan minut. Vilket resulterade i att jag inte fick någon färg alls, inte ens lite bränd. Så dagens mission var att bränna mig lite, det är så skönt. Och det lyckades jag med. Ganska reält. men jag klagar inte. Det är härligt!

Idag stod det överaskning på schemat, linneas present till mig. Och det var en jätte romantiskt båttutflykt på havet. Den börjar i floden i manavgat och fortsätter ut i havet. Det var en jävla träff. Precis vad jag behövde, hon känner mig hon. Vi solade och badade och åkte vatten rutschbana (från båten), och käkade gott precis hela dagen, tyävrr då jag inga delfiner idag men man kan inte alltid fås om man vill. Thats life. Summan av kardemumman, Mycket lyckad dag. Ikväll blir det lugnt. Vi har köpt mat som vi ska laga, och sen ska vi kolla på film och ta det lugnt, vi var ute och firade mig och Linneas jobbarkompis som fyller år idag, så det blev en ganska hård natt. Träffade på massa roligt folk och självklart var älskade Malin med ut:) Som jag har saknat henne, min skatt!

Nu ska jag gå och duscha och smörja in min vita rumpa och mina röda axlar. Lea, nu kan du med all rätt utnyttja mitt smeknamn bäst du vill. Finns det någon dag jag kan kallar krabban så är det idag.

OVer and out people.


FRAMME OCH LEVANDE

HEJ!!

Jag lever och resan gick jätte bra. Raggade upp några medelålders män från sverige på flygplatsen i Istanbul. Kände mig ensam, så vi gick och tog en öl istället! Kom fram igår vid 22 och möttes av Pullan och Nina och en efes (öl), skit nöjd! Sen gick vi ut. Hur kul som helst. Dessutom hände det massor med roliga saker på resan som är värt att diskuteras, som jag skriver om i morgon. Kan inte skriva så mycket mer nu, lånar en av guidernas datorer och hon måste återgå till arbetet.

Men jag har det hur bra som helst och ikväll ska vi gå ut och käka middag och fira min födelsedag, plus två tjejer till som fyller i morrn. Sen blir det PARTY!

Har legat på stranden hela dagen och jag berättar mer om det senare. Är väl medveten om att detta inlägg inte gav mycket. Men sånt händer ibland. när någon står och stampar bakom än. Dessutom känner jag inte dessa tjejer tillräckligt för att ignorera dom. Så det får bli så. Dessutom tror jag att jag hade kunnat skriva något mer intressant på den här tiden som det tog att skriva att jag inte kan skriva mer. Men ni ska få en LÅNG uppdatering ikväll eller imorgon. JAG LOVAR.

Kan också meddela alla som undrar att det är 30+ här nere och strålande sol...

Over and out people

lämna ett spår

Hejdå Sverige för en månad

Jag vet att det är oacceptabelt, men jag hade ingen möjlighet att blogga igår, då det var min födelsedag och jag hade 101010 saker på schemat. Jag gick upp i ottan, åkte till gymmet, åkte till centrum och köpte bikini osv. Åkte till affären och köpte tårta och paj osv. Hem, sen kom några söta vänner över. Fick jätte fina presenter! TACK. Sen spelade vi våghals 2 och var allmänt nördiga. Man kunde nog inte gissat på att det var min 22 års dag! Men det är så det ska va!

Nu är jag så nervös att jag vet nästan inte vart jag ska stoppa huvudet nånstans. E på gymmet har nått min psyke totalt med sitt snack om att plan alltid störtar och jag ska resa med "störtish aírlines" osv.. Det är verkligen psykiskt påfrestande. Men detta kommer gå bra. Jag ska vara stark.. Andas in, andas ut...andas in...

Nu är det dags att packa det sista innan avresa. Kanske väga väskan en smula också. Det känns som att det kommer vara lite tungt. linnea och malins alla jävla räkost, knäckebröd, falukorv, makrill osv osv osv, ja det väger ju en del.

Nu kommer jag nog försvinna ett par dagar. Men var inte ledsna för det, ni kan ju läsa gamla roliga inlägg haha!
Men sen återkommer jag om ALLT som sker nere på instututionen.

Over and out.
Puss mina vänner. Puss

RESFEBER OCH MYS SÅNG

Alla vet redan att jag lider av en svår flygskräck. Vilket kan ses som en smula ironiskt när man jobbar som reseledare och reser stup i kvarten. Men dessvärre så har den inte gått över trots detta faktum. Och när jag nu läser om den fruktansvärda eventuella krashen på http://aftonbladet.se/ så känns det ju inte mindre skrämmande.. Jag kommer bokstavligen sitta med blöta trosor hela vägen till Istanbul. Av kiss då alltså. Inget annat.

Eftersom jag vet att alla kommer sakna mig så sablarns, och dessutom kommer gå under utan all min sång en hel månad, så lägger jag nu upp min och Kevins låt en gång till, så att ni kan lyssna på den och se på filmen medan jag är borta. Gud så romanitisk jag är.. Inte det minsta självgod.

http://www.youtube.com/watch?v=IvDcZRXM9DE

Och när vi ändå är i gång så kan jag ju lika gärna visa igen att man faktiskt inte måste sjunga med öppen mun. Det kan ju ses som lite tråkigt faktiskt. Stängd mun är roligare. Även om det inte låter fullt lika väl.

http://www.youtube.com/watch?v=KePqwP2ItuA&feature=channel_page

Enjoy!

IMORGON FYLLER JAG ÅR, OCH PÅ ONSDAG ÅKER JAG!

Jag är väl medveten om att min uppdatering idag suger. Men det är inte det enda som suger kan jag tala om för er. JAG suger också. Sten hårt. Vill ni veta varför? det ska jag tala om..

Jag åker till Turkiet på onsdag, och jag fyller år imorgon (om 40 min), och vill ni veta vad jag gjort? INTE ETT SKIT. inte en grej har jag packat, har inte ens tagit fram resväskan. Jag har inte handlat allt som ska inhandlas. Jag har inte hämtat ur mediciner.

Imorgon ska jag gå upp med tuppen, ta fram väskan och börja packa, sen åka till gymmet, sen åka och handla massa saker, sen klockan 13 kommer några hit och äter tårta (jag ska låtsas att jag bakat själv), sen ska jag träffa Elon och Jacke, som jobbar på dagen, så dom kan inte komma. Shit, kvinnorna har liv (!!!). Sen ska jag dessutom hinna fira mig själv lite med familjen också. och hinna säga hejdå till dom. Och så ska jag ju självklart packa allt det där som jag redan nu vet att jag kommer glömma packa. För det händer alltid.

Dagen har förövrigt varit den bästa på länge. Åkte till gymmet och svettades en stund med några gubbar, snackade lite skit med E som vanligt. För övrigt så kommer jag snart bli kallad för gåt-kvinnan. Jag och mina jävla gåtor alltså...
Sen åkte jag och hade möte med Syon. Fick veta att jag får MVG i religion B också. Jag var då så lycklig att jag hoppade lite glädje hopp och slängde mig runt halsen på syon. Jag vet inte om hon misstolkade det..Mycket möjligt.
Sen åkte jag in till stan och mötte Eddie-boo. Vi gick till mälar paviljongen vid fridhemsplan. Fy *** vilket romantiskt ställe! Vi satt och kollade på snygga människor och skrattade och hade det jätte mysigt. Underbara människa!

Hela dagen har jag gått runt med ett stort fånigt leende och fångat allas uppmärksamhet. Ibland är det okej att se ut som en idiot. Jag kunde inte hjälpa det. Satt tillochmed och sjöng högt på bussen. Fast det är kanske inte så jätte ovanligt.

Nu ska jag låtsas sova och försöka undvika högen som borde bort..

visst fan, jag måste tvätta alla mina kläder imorgon också. Wish me luck people. Jag är kvinnan med framförhållning.

Over and out

RSS 2.0