bytt bloggsida

Hörrni. Jag har förflyttat min blogg till www.mondoblog.se/mandon gå in där och fortsätt läsa:) Väldigt bra sida!

Over n out

Dag 3

Igår var det dag tre. Hade dock inte tid att blogga då så jag gör det nu istället. Igår ställdes jag inför några prövningar eftersom jag var i Nacka med Jacke och Jennifer. Tyckte till en början att det var riktigt jobbigt. Men det gick jätte bra! Jag såg massa människor som såg goda ut, som jag lätt hade kunnat käka upp. Haha Nej då men hungern har inte avtagit ännu. Jag bara väntar tills det är dags.

Jag var lite orolig för dag 3 eftersom jag har hört att det är den västa. Det är då man börjar undra vad fan man har gett sig in på och slåss som bara den med sig själv. Men för min del tyckte jag att dag 3 var den lättaste av dagarna som gått. Men långt ifrån lätt. Jag börjar undra sjutton jag ska klara 3 hela veckor.

Ikväll skriver jag om dag 4. Som är idag.

Over and out

Dag 2

Jag är medveten om att klockan bara är 14 dag två. Men för första gången sen igår morse så känner jag något slags hopp och glädje så jag måste självklart skriva lite så att jag minns det när den här resan är över. Jag har precis druckit min kl 14 måltid. Nu får jag vänta tills kl 18 med nästa.

För er som undrar så har min blogg numera förvandlats till en dagbok för mig själv där jag skriver om hur det går med min resa att nå min målvikt. Som är minus 21,3 Kg. Det låter mycket men det är inget orealistiskt mål. detta är inget som jag gör själv, utan med hjälp av rådgivare, hälsokostexperter, tränare osv.

Nu är det dag två på en resa som kommer att först ta slut om 3 veckor. 28 Januari. Sen kommer den fortsätta till 1 april. Det är då min målvikt förhoppningsvis ska vara nådd. Låter helt galet, men om experterna säger att jag klarar det så gör min hjärna det också. Detta ska gå vägen. Efter 1 april så fortsätter resan och slutar den dagen då jag dör. Men självklart kommer jag att få börja äta normal mat och sånt igen. Men gamla vanor ska brytas först.

Nu i 3 veckor får jag bara dricka flytande. Alltså inget tuggande och ingen normal kost. Det är sjukt tufft. Jag är hungrig konstant och av någon anledning blir jag lite mer hungrig efter varje gång jag har "ätit"(druckit) en måltid. Men om några dagar ska hungern tydligen avta, oj vad jag längtar






Jag jämför detta med avgiftning av droger eller alkohol. Jag fryser och svettas omvartannat. Jag tänker på mat och ätbara saker som jag normalt sätt inte alls tänker på eller ens tycker om. Men jag klarar detta:)

Dag 1- VLCD

Dag ett är avklarad.. Snart. De sa att dag ett skulle vara den lättaste. Men jag mår inte bra. Jag är så hungrig att jag skulle kunna tugga på min sko. Och jag har så ont i huvudet att jag tror det ska ramla av. Men jag bryr mig inte, för jag tänker på vad jag har att vänta mig och det gör det så värt det. Jag kan ändå inte låta bli att undra hur morgon dagen ska gå. Och dag 3 som tydligen ska vara den värsta. Men jag möter gärna lite motgångar. Allt för att detta ska ge så bra resultat som möjligt. Vänta bara tills 1 april. Då kommer allt vara värt det. Shit, det är dag 1 och jag låter redan som att jag hållt på i flera veckor. Men detta skriver jag så att jag ska kunna gå tillbaka och kolla sen. När målet är nått och jag vill veta hur resan dit var, och därför måste jag skriva sanningen och ingen förskönad bild av sanningen. Detta suger och gör ont. Thats it!

Over n out

RSS 2.0