Pardon p

Det är mycket möjligt att min blogg är mögglig efter dessa långa uppehåll. Men jag tänker tyvärr inte göra något åt det just nu. Jag ber om ursäkt till alla som tjatar. men jag har varken tid eller ork att blogga just nu. Skolan drog i gång i veckan och det är redan fullt upp. Jobb likaså. Men ni behöver inte vara oroliga. Så småningom kommer jag ta upp bloggandet igen och ni kan då åter se att min gnutta humor och livslust inte är helt bortblåst. Im still alive.

Nu är det dags för lite quality time med mig själv. Smell ya later

Kommentarer
Postat av: Leonard

Hej! Hoppas du får en trevlig fredagskväll och en bra helg!



Leonard

2009-08-28 @ 20:33:13
URL: http://trierer.blogg.se/
Postat av: Leonard

Hej! Har lagt upp den nya designen nu, skriv gärna vad du tycker om den!



Trevlig helg!



Leonard

2009-09-04 @ 18:26:32
URL: http://trierer.blogg.se/
Postat av: Madde

Haha aa jag vet! Första säsongen är mest bara aswierd. Tror inte att jag tyckte att ett enda avsnitt var bra, men eftersom jag hade hela säsongen var jag ju tvungen att se den ;P Hade inte tänkt att se säsong 2 men det är ju massa snack om den hela tiden och JA den är ju bra! Nästan spännande hela tiden :D Jo jag vet att han dör :( Är ju bara med i 4 avsnitt :( Men visst är han snygg?! Jag tycker också att Maryanne kan ta och dö nu. Äckliga sak! Det det med hjärtat var det vidrigaste jag någonsin sett. Höll på att spy!

Jag har sett alla avsnitt nu, alltså 11. Det sista visas ju inte i USA förrän på söndag. Suck. Har du också sett alla eller? :)

2009-09-08 @ 12:03:56
URL: http://medei.blogg.se/
Postat av: Leonard

Hej! Imorgon är jag på bokmässan i Göteborg, så kommer nog inte uppdatera så mycket denna helg! Kommer att ta med mig kameran såklart! Hoppas du får en bra helg! :)



Leonard

2009-09-25 @ 17:49:07
URL: http://trierer.blogg.se/
Postat av: Leonard

Hej! Har inte bloggat så mycket på sistone, har haft en hel del att göra med skolan! Ska försöka skriva oftare nu i alla fall :) Hoppas du får en bra helg! Trevlig lördag kväll =)

2009-10-03 @ 19:08:12
URL: http://trierer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0