Creepy

Det underligaste hände nyss. Jag sitter här i soffan och plötsligt ser jag någon gå förbi min ytterdörr, mot baksidan. Jag ställer mig upp direkt och ringer pappa och då ser jag honom gå härifrån med något stort i båda händerna som jag inte kunde se vad det var. En gul ryggsäck på ryggen. Hej inbrottstjuv. Kan poängtera att jag bor i ett hus, man kommer alltså ingenstans förutom in på våran baksida genom att gå den vägen, genom carporten. Kul, nu ska jag skita på mig lite i väntan på att någon yxmördare kanske ska anlända.


Dagens roligaste:

"Mamman kom hem och dörren till hennes dotters rum var låst, mamman hörde att dottern inte var ensam så hon rycker i dörren som är låst och ropar oroligt:
- Vad håller ni på med!
- Vi har sex! svarar dottern kaxigt!
- Puh! pustar modern ut, jag som trodde ni lekte med tändstickor!"

Nu är det snart slut

Sista dagen med plugg idag. Sen är det jullov! Herregud så fort tiden går. Men helvete vad jag har kämpat denna termin.

Hade nyss på bonde söker fru i bakgrunden när jag pluggade och pratade med Malin. (Jag är kvinna, jag kan göra många saker samtidigt), och plötsligt ser jag en NAZAR skylt. och Mia och Maria. Så märkligt, jag bara skrek till och var helt chockad och malin i andra luren ville ju också se så klart. Vi har båda jobbat för detta företag och så kul det var att se dom gå på båten i manavgat och höra Mia prata. Manavgat har man besökt många många gånger och jag tog en trip down memory lane.

När jag ändå bloggar så tänkte jag passa på att göra lite reklam för Devins blogg, som är väldigt rolig måste jag säga. Detta kommer bli en stor blogg, det känner jag på mig. Så därför vill jag vara den första som säger detta högt;) En rolig, skön blogg. Inget mode trams, världsproblem eller barn och kill problem. Check it out;) www.crazydev.blogg.se 

Nu ska jag ta och rota lite i kylen och se om det finns någon lunch. Är väl medveten om att detta blev ett tråkigt inlägg, men hang in there people;)

Over and out.

Devin tha man och jag på Idol. (Devin kommer ta Peters plats och bli programledare för idol nästa år)



Jag kan inte sluta titta på fina bilder på min älskade Marley. Hur söt är han inte?!?!


Snöboll

Jag har fått en finne under vänstra sidan av läppen, det är en sån där på insidan som gör så förbaskat ont. och det ser ut som att jag har satt ett äpple under läppen. Jag funderade starkt på att inte lämna hemmet idag, men insåg att det nog inte är så smart, så här sista veckan i skolan och allt. Så jag får helt enkelt bara förklara för folk att det är en allergisk reaktion.

Min kropp har gått på överskottsenergi sen i September, zandra och jag kom fram till att vi kommer bli sjuka på fredag så fort vi sätter oss ner och drar den där sucken och slappnar av. Vi har lurat kroppen i flera månader haha. Hoppas inte det är så illa.

Nu ska jag gå till bussen. Stockholmstrafiken är rätt kaotisk så det känns som att det kan ta en stund att ta sig till skolan. Herregud, varför blir alla lika chockade varje gång det blir snö? Dom får väl anställa bussförare som kan köra ordentligt om dom är så jävla oroliga. Medel åldern på dom som jobbar på SL är 45, det känns som att dom borde ha varit med om en del snöiga vintrar förr, eller? Kom igen nu people.

På återseende gott folk. Tjing

VARNING FÖR SÖTA BILDER

Hello people! Long time no see..

På uppdrag av Zandra har jag nu beslutat mig för att blogga igen. Vilken period blogg jag har här. Men seriöst, hur mycket kul finns det att skriva om i December i Sverige? not much. Men det har faktiskt hänt en hel del sen sist, så jag kunde haft massor att blogga om. Så nu sätter jag igång igen. Enyoj

Backstreet boys konsterten var en trip down mamory lane måste jag säga. Herregud, sekunden de gick upp på scen rann tårarna ner för mina kinder. Haha, fick en sån märklig känsla i kroppen och tänkte tillbaka på alla år i Örebro då Backstreet boys och spice girls var hela ens liv. Typ.
Kul var det iallafall och jag, mamma och Melina hade det super mysigt hela kvällen.

Åh vad jag älskar min bebis Marley. För er som är lite tröga så har min syster fått en bebis och jag älskar honom över allt annat. Han är så fin och go. Lägger upp lite bilder här så håll i er,



Ja han är minsann en liten godisbit!!!

Nu ska jag bege mig till skolan.

Over and out


RSS 2.0