Rolig dag

Denn dag började minst sagt mysigt. Gick ner och möttes av mina kära mor som tagit ledigt idag, hon hade gjort en romantisk frukost med ägg och börd och te. Sen satte jag mig och pluggade några timmar. (läs en timme, resten av tiden gick åt till diverse onödiga saker)
Därefter begav jag mig tillsammans med mamma till centrum där vi mötte upp min otroligt roliga mormor. Hon har verkligen humor den kvinnan. Sen en lektion och sedan begav jag mig till jobbet. Hanna var sjuk så jag hoppade in och jobbade stängingspasset. Där hände det något riktigt roligt som jag dessvärre inte kan berätta ännu. Men ni ska få veta senare i veckan! woho!

Kollade nyss på Oskyldigt dömd med mamma och pappa. Bjöds på väldigt många skratt måste jag säga. Inte för att själva avsnittet var speciellt roligt, eller ens roligt alls faktiskt, men det var underlag för en hel del skämt. och för alla som känner mig eller min pappa så var det liksom kört där. Vi kom på det ena skämtet efter det andra och det var så roligt. "hej, vill du ha en kopp kaffe?". Pappa, om mamma är jobbig imorgon när hon ska med på din kund middag så kan du ju bjuda henne på lite kaffe". Det var inte så här låg nivå på alla skämten men attans vad jag skrattade. Man måste dock ha sett avsnittet för att fatta vad jag babblar om.

Nu ska jag dyka in i något roligt på tv kanske. Imorgon blir det åter skola. Life is life.

Over and out


Den pinsamma stolen

God kväll gott folk

Idag har inte varit den mest produktiva dagen i mitt liv, men lite har jag fått gjort iallfall. Skolan gick bra, mina klasskompisar undrar fortfarande varför jag tagit på mig att gå kursen "våga tala". Men dom lyssnade visst inte på läraren första lektion där hon påpekade att vissa är där för att lära sig våga prata framför människor och vissa är där för att lära sig prata mindre. Där har ni anledningen. Dock känner jag mig lite missanpassad när jag är den enda som pratar iochmed att kursen precis dragit i gång och ingen har lärt sig något ännu. Höhö

Efter skolan åkte jag till läkarhuset på odenplan och gjorde en gyn undersökning. Det är bra att göra ibland trots att man inte har varit ute på äventyr. Men visst är det lite pinsamt? Jag vet inte varför egentligen. men jag blir så fnissig när hon ligger där nere och jag försöker föreställa mig hur det ser ut för någon utomstående om dom skulle se. Så jag låtsas att jag kommer in genom dörren och så börjar jag skratta. Det är också alltid lika kul när hon säger "du har en väldigt fin slida". Vem säger så? Gud så generande. Och då kan det ju också poängteras att jag inte ofta varken skäms eller blir generad. Anyway, testa det om ni har tråkigt någon dag.

Borde egentligen plugga ikväll men känner att jag inte kommer få någonting gjort så jag tar det lugnt istället. Imorgon är jag ledig så det får bli en plugg-dag.

Nej men oj nu ropar Gossip Girl! jag kan inte svika!
på återseende!




Jag och pullorna i somras när jag hälsade på dom i Turkiet där dom jobbar.


Finger gymnastik

Idag hade jag min första lektion i Info och leyout. Väldigt spännande. min lärare var inte där, men det fanns någon lirare som sprang runt och hjälpte folk. Dessvärre visste han inte vad jag skulle göra (de flesta i data salen hade program hantering) så han satte igång ett program där man övar på att hitta tangenterna. Jag anser dock till min glädje att jag är ganska flytande i tangentspråket. Jag kan liksom skriva utan att titta ner på fingrarna. Så det kändes lite löjligt att höra rösten i hörlurarna, "håll fingrarna i utgångsläge, tryck på S, kom igen nu, S, och en gång till S, och nu F. kom igen". Okej? Var det nåt slags tränings pass för retards eller var det en datalektion? Jag kände ändå att det räckte så jag gick till Centrum och åt lunch med Helenon och Jacke istället.

Råkade köpa en kofta och en tröja från gina också, men det är sånt som händer. Väldigt mysig är den. ska gosa in en riktigt ordentligt, spilla lite på den och kanske få några tandkrämsfläckar. Så att alla vet att det är min.

Nu ska jag plugga lite. (Läs: Kolla på NCIS Los angeles)

Over and out

It´s a beautiful day

Slänger iväg ett litet inlägg innan det är dags att bege sig till jobbet.
Jag sov väldigt gott inatt då Eddie boo gick vidare. Det var väldigt fel att han hängde löst, tycker ni inte? Men jag visste att han skulle vara kvar. Han är en kämpe! Jag är så stolt över dig boo!

Det ska bli spännande att se vad denna dag har att erbjuda. Det brukar ju inte vara speciellt lugnt och händelselöst på mitt jobb. Det kryllar av märkliga och roliga människor och alltid händer det något roligt!

Idag ska min älskade syster föda barn! Eller kanske iallafall. Eller kanske inte. Men jag håller tummarna för jag gissade på den 24e och det är ju idag!

Over and out




Jag älskar att Turkiska katter har mustasch! Haha

Idol och stalkers


EDDIE ÄR JU BARA SJUKT BRA IKVÄLL! Han blir bara bättre och bättre för varje vecka och jag är så stolt över honom. Snart börjar det igen och då ser vi vilka som hänger löst. Spännande, jag gissar på Niklas och Rabhi. Vi får se.

Det är så mysigt här hemma hos familjen Malm ikväll. Max och Cissi ligger uppe på hans rum och gör gud vet vad, och mamma och pappa ligger i soffan brevid mig och sover. Partypooper! Shit va roligt jag har det.

Idag fick jag ett mail från en tjej som påstår att jag raggar på hennes kille via mail. Ska inte gå in mer på det då det gör mig lite smått irriterad, tänkte bara meddela er om det. Existerar såna tjejer fortfarande? Kan ju tillägga att anklagelserna är högst löjliga och långt från sanningen. Pinsamt
Kommer ni ihåg den där tjejen för ett par år sen som ringde och bad mig brinna i helvetet? Vad gör jag för att förtjäna dessa falska anklagelser.

Nog med serious shit. NU dags för kvällens trav! nej verkligen inte. Jag kanske ska gå och dricka en Ayran? Jag har faktiskt en i kylen. (ayran är en turkisk yogurt dryck för de som inte vet)

Oj nu vaknade min mamma till liv. va trevligt. Oj hon gick ett varv i köket. och, oj nu somnade hon på soffan igen. Detta är intressant. Tycker ni inte?

Nu börjar strax idol igen och jag ska sätta mig till rätta i min fotölj och ringa 100 gånger till på Eddie och pilla lite navelludd.

Over and out


Godmorgon

Jag och Herman sitter här och yrar oss. Lite smått trötta. Jag somnade faktiskt kl 23 igår, tro det eller ej. Jag var helt slut. och Herman Olsson också. (min krokodil)

Nu ska jag klä på mig och äta frukost. Måste självklart ta en bild på mina nya skor också dom är ju gudomliga! Sedan bär det av till la skolo! Där jag kommer bli halshuggen, strimlad och bränd på bål. Oh yes me like.

Jag slutar tidigt idag så smell ya later people!

Och om ni inte börjar kommentera lite blir jag så jävla trött och slutar med detta! jag ser ju att det är jätte många inne och läser vafan i köttbulle!

Smörgåstårta

Jag fick GODKÄNT! Wiiiho. Och pappa blev klar med något idag också så vi ska fira med smörgåstårta. Kan bara tillägga att det inte tillhör vardagen att vi firar varje gång jag blir godkänd i en kurs. Pappa hade bestämt sig för att fira på väg hem från jobbet, så jag liksom bara bjöd in mig själv där och sa att vi kunde fira mig på samma gån. riiiight ooooon brukar vi säga då.

Min pappa är ganska rolig. Om han inte vill att man ska röra något som han har köpt så tar han till taktiken att skriva det på tinget, istället för att bara säga det. Och det funkar faktiskt. Ni kanske minns en bild jag la upp i somras på en solkräm som han skrivit "tvi tvi, rör ej" på. och så brukar han skriva små lappar när han har råkat öppna någons post eller liknande och skyller på mamma. "Det var inte meningen. /Mamma" (med världens fulaste handstil, alla vet att det är han) Väldigt charmigt. Idag hittade jag två red bull i kylen med "NEJ" på dom. Haha. jag tycker han är rolig min pappa. Jag skrattar varje gång jag öppnar kylen. Finns ofta något att skratta åt.



(Kanske ska tillägga att han inte gör detta för att han är snål, utan för att max faktiskt dricker upp allting som pappa ska ha som groggvirke eller liknande, och så är det slut när han ska göra en drink. Men det fattade ni nog själva)


Idag träffade jag min vän Camilla för en lunch o quicki på stan. Det var 100 år sedan jag träffade henne ( ett halvår). Det var himlans trevligt. Vi köpte ett par skor var på skopunkten, och jag fick det 3e! Hur romantisk är inte hon? Och när jag sa att hon lika gärna kunde få dom, varför just jag liksom? Då sa hon bara "äsch, man ska utnyttja varandra, och du behöver dom mer" Haha skön kommentar. Dessutom undrar jag lite över det där att jag behöver dom mer... Ser hon inte igenom min "fattiga student image" som jag har byggt upp? Haha
Nej hon är en underbar varelse och vi ska snart ses igen.

Oj, tv ropar på mig. Man kan inte säga emot.

Over and out

Tidigt varje morgon, tidigt varje morgon

"Oj vad hon är uppe tidigt nu", kanske ni tänker. Och det gör jag också, så nu går jag och sover igen. Godnatt.
Nej självklart inte, jag har dessutom varit uppe ännu tidigare än såhär. Vilken chock. Behövde plugga lite inför provet idag. Till vilken hjälp visar sig.

Nu ska jag gå ner och sätta på en kopp te, och kanske lite kläder.

VI hörs i eftermiddag gott folk.

Over and out


Tandläkaren


Det var en man som gick till tandläkaren för en genomgående undersökning. Han lägger sig i stolen och på tandläkarens önskemål gapar han stort.
"Nu ska vi se." sa tandläkaren. "Du har flickvän förstår jag?"
"Ja", försöker mannen gurgla fram samtidigt som han undrar hur han kan veta det. Han har ingen ring på fingret eller liknande.
"Ni är nykära va?" frågar tandläkaren.
"Ja" gurglar mannen och börjar bli lite orolig.
"Ni hade sex igår va?" frågar tandläkaren.
"Ja" försöker mannen oroligt få fram. Han börjar känna sig lite illa till mods och börjar svettas lite.
-"Ni körde 69:an igår ser jag." säger tandläkaren.
Mannen blir nu förbannad och sätter sig rakt upp i tandläkarstolen och sliter bort slangarna.
-"Hur kan du se det???" frågar mannen ilsket. "Har jag könshår mellan tänderna eller???"
-"Nej," svarar tandläkaren, "men du har bajs i näsan..."




Baisa och Sex på tallrik

Godkväll kära medmänniskor.

Tänkte bara meddela att blogg.se är sjukt segt så det blir inget långt inlägg.
Jag kom precis hem från en mysig eftermiddag på stan med ett stop på jobbet för att gosa med min vän och chef Reyan. och sedan träffade jag Eddieboo och det var underbart att få se honom igen! han är precis samma människa som alltid!

måste också berätta att brownien på American cookis är sex på tallrik. Väldigt gott alltså. Alltså SAMLAG på tallrik för er som inte fattade det. typ Sosso.

apropå Sosso så saknar jag henne en hel del. hon är en människa jag kommer tänka tillbaka på och skratta åt när jag sitter i min gungstol när jag är 80+. Finns så många minnen att jag skulle kunna skriva en bok.

nu ska jag gå och pilla på någonting och dricka en klunk vatten. sen ska jag slå huvudet på kudden och soooooova. lång dag väntar imorgon.


"Min mormor heter Baisa. Ett gammalt namn fr

ån Bosnien. Men när man säger det då vet ni vad det betyder på svenska. Vågar inte fråga efter henne när hon ligger inlagd på sjukhus. Tur att det inte stavas så bara."


Tack Elon för den infon. nu fick jag mig ett skratt innan läggdags.

(Tagen från www.aftonbladet.se)

over and out



Min älskade Malin. Kan man annat älska henne?!


Ryssmössa och höstdepp

Ja nu har jag suttit och pluggat lite om FN, inte alls speciellt trevligt. Fick stjuts he från skolan av snälla Jocke. Han är 46 år och bitter på livet. Väldigt rolig man måste jag säga. Han kan allt om allt. väldigt erfaren. Anyhow, nu ska jag kolla på senaste avsnittet av gossip girl innan det är dags att bege mig in till stan för att lämna en födelsedags present till Linnea och sen träffa Eddie boo.

här kommer de utlovade rysshatt bilderna!




Den här sista bilden är för mig ett musterium.. Vad hände med bullkinderna?????

Godmorgon people

Bloggtorkan har verkligen dött ut. jag Känner att detta är början på någonting fint, någonting bra. YES.

Trots det faktum att jag vaknade innan kl 8 så ligger jag fortfarande kvar i sängen vilket kan tyckas märkligt, men det är så varmt och gosigt så jag vill helst ligga här precis hela dagen. Men fallet är inte så och jag ska nu gå upp och ta mig en dusch och lite frulle. Sedan skolan. Tjiho!

Var det någon som såg roast på berns igår? Det var jätte roligt, jag skrattade mest hela tiden och han den där fredrik var ju hysteriskt rolig. Undra hur det skulle vara att vara stå uppare? jag skulle vilja testa det. Undra om dom har någon snabbkurs för retards. Den skulle jag överväga.

Den 7e nov är det halloween fest. om någon har något spännande förslag på förklädnad så hojta till. Förra året var ju jag och Elon som bekant smurfarna, vilket blev en hitt, så det är lite svårt att toppa det. Men kom igen people! Förslag tack! Denna gången ska dessutom min kära vän pullan vara med! det kommer bli awsoooome.

dags att pysa. jag ska ha på mig min ryss mössa till skolan. Apropå min ryssmössa så var jag på IKEA med mamma i söndags och alla tittade på mig som om jag var hennes ryska adoptivbarn. Ni ska få se en bild sen.

Over and out

I AM BACK!

Hello people!

Ni kanske tror att ni ser i syne nu! men det gör ni inte, det är faktiskt sant. Jag ska börja blogga igen!
Jag insåg att en av de saker jag älskar mest i livet är att skriva, så varför lägga ner bloggen då? I dont know. Dessutom är detta på begäran av ett antal människor som inte längre ser meningen med livet då jag inte längre bloggar. Så nu sätter vi igång igen!

Eftersom min blogg paus var på ca 4 månader så kan ni ju själva förstå att det har hänt en hel del. Därför tänker jag inte skriva om massa skit som varit utan vi börjar från Idag.

Till att börja med så har jag fått tillskott i familjen i form av en krokodil som heter Herman Olsson. vill ni veta mer om honom eller se hur han ser ut så tycker jag att ni ska titta in på min vän Pullans blogg, linneaeg.blogg.se .

Imorgon börjar en ny kurs på komvux som jag egentligen skulle läst förra terminen, men den krockade så det gick inte. Den heter våga tala och det talas mycket om hur vida jag borde gå den eller ej, men jag ser det som en väg som måste korsas, ett mål som måste nås, en milstolpe i livet. Nej, verkligen inte. Men jag behöver poängen och ett lättfötjänt MVG sitter aldrig fel.

Imorgon ska jag träffa min kära vän Eddie, (eddie.idol.tv4.se) det var över en månad sen jag träffade den filuren så det ska bli spännande att se vad han sysslar med nu för tiden. hehehe.

Och för alla som har missat det så ska min kära syster Melina ha barn vilken dag som helst. Helst på lördag, för min galna familj har insett att man kan tävla i vad som helst, och jag har gissat på att lille Romeo (?) kommer då. Så tryck på ordentligt på fredag kväll Melina!

Nu ska jag återgå till det jag pysslade med innan. Alltså ingenting. Men nu vet ni att bloggen är uppe igen och ni kan nu följa mina galna äventyr varje dag!

enjoy!

Over and out

Skickar med en av mina favorit bilder genom tiderna. Pullan och mutfuck. förlåt, QUICK mut fuck.


RSS 2.0