Torsdag är det inte hela veckan!

nej.. För torsdagar är speciella. man skulle kunna säga att torsdagar är för mig, som fredagar är för noramla männikor. Det är alltid en kort och händelserik dag och på fredagar är jag ledig. Ibland är livet underbart.

Den 20 maj ska vi ha klassfest! Det låter ungefär som när man gick i 4an och hela klassen kom kl 18 till skolan och så hade vaktmästaren öppnat ett klassrum som vi kunde dansa i. Helt galet var det på den tiden. Massa pussar oich kramar och tryckare. Snusk. Nej denna klassfesten ska inte alls vara så cool. Vi ska helt enkelt träffas ute någonstans och dricka massor med öl. Gud så trevligt. Egentligen tror jag att dom vill se mig full, det har diskuterats endel om hur jag kan tänkas vara på fyllan, iochmed att jag är så jävla konstig när jag är nykter. Kommer ljud ur varenda hål och skrattar åt allt och tycker att livet är bäst varje dag. Undra vad dom förväntar sig. Det är ju egentligen en besvikelse. Jag är roligast nykter. Eller vad tycker Sosso?

Nu sitter jag med en rosa klänning på mig och blött hår och ska egentligen va hos jacke typ..NU. men ibland måste man ta det lugnt. oj jag måste sminka mig också. dags att gå kanske.

ha en trevlig valborg gott folk

Onsdag hela veckan

Är det någon som börjar tröttna på mina varierande rubriker?

Efter en god sallad sitter jag nu med datan i knät och pluggar. Eller nu ljög jag ju, jag bloggar. Men jag ska plugga strax. Igen. English speaking country is on the list today. oh boy.

Sosso.. Sofia sosso maria Hallén.. Det är en rolig prick. Min bästa kompis. Min gud. Min skrattkälla. Om jag känner "nu vill jag skratta tills jag kissar på mig", så kan jag ringa henne bara så fixar hon det. Det gillar jag. Tjänster ochgen tjänster. Synd bara att hon är så förbaskat långt borta.. Göteborg är liksom inte en cykeltur bort. Det är ca 1000 cykelturer bort. Vi har så sjukt mkt roliga minnen tillsammans. Vi har vart med om ALLT.. Hon har till och med vid ett tillfälle bjudit typ 100 pers hem till mig i Gbg när jag var ensam hemma, utan att jag visste det. För att hon var arg på mig. Så när jag kom hem från jobbet med Offer (christoffer), så stod de massa nördiga moppe pojkar vid kiosken och massa folk utanför mitt hus. Men hon gör även bra saker. Som att komma hem till mig kl 3 på nätterna ochbaka pepparkakor, eller sätta ögonbindel på mig och sno min moppe och köra runt mig i hela billdal. Eller komma hem till mig när ingen är hemma och laga pasta och kolla på tv med min mamma. Hon är sosso liksom. Mitt hallon. min jordnöt.

Det var bara det jag ville säga om min lilla chokladkaka.

Nu är det dags att plugga lite igen.

"Det var två mobiltelefoner som var ute och simmade, och så sa den ena mobilen:
- Du kan väl inte simma?!
Då sa den andra:
- Jo, jag har simkort."

(höhö)

Tisdag hela veckan

Tisdag! Älskar tisdagar.

Min nya cykel är det bästa som finns. Älskar att gå upp tidigt på morgonen och cykla till skolan. och cykla till gymmet. och cykla överallt. det är så mysigt! Den är som en racer bil. Tillochmed när jag råkade glömma att ja skulle på möte på jobbet så kom jag hem hur fort som helst!

Idag fick jag klartecken från linnea att boka. så 3 juni bär det av. Har dock inte bokat än. Men sånt är lätt fixat!

Nu blev det dags att sova. Mötet drog ut på tiden som vanligt när vi ska börja babbla om massa annat efter att vi babblat om allt annat. Så godnatt sverige

Det var en gång två fiskar som var ute och simmade, och så sa den ena fisken
- Jag kan simma snabbare än du.
Och så gjorde han det.


Måndag hela veckan

"Att kriga för fred är som att knulla för att bli oskuld" -

Årets citat. Så jävla rätt..

Nu är det måndag. En ny vecka. Älskar måndagar, och tisdagar. Egentligen onsdagar och torsdagar också. och fredagar. men inte så mycket lördag och söndagar. Då kan man inte njuta av våren och solen och göra mysiga saker. Nej då måste man baka muffins och vara trevlig mot otrevliga människor. Det gör iof inte så mkt. Jag älskar alla människor.

Igår inhandlades en cykel. Mycket fin.
Cyklade till skolan idag, och sen till gymmet, och till ica maxi och sen hem. Blev helt enkelt en jävla massa träning idag!
I love it!

Imorgon är en ny dag och nya tag! LIFE IS LIFE!  ENJOY

Over and out

Lördag

Fyfan vilken lyckad kväll!

Nu sitter Örebro i soffan och kollar på Robinson. Men jag såg det igår. Efter jobbet så åkte jag och Elon hem och åt en god sallad (!!!) Vid 23 drog vi inte till stan och mötte upp Örebro som hade varit på konsert.

Vi åkte in och träffade Max och hans flickvän plus hans kompisar på Söder. Skit mysigt litet ställe. Lisa och Emma ville ju träffa honom, med tanke på att han var cirkus 1 meter lång, 4 cm bred och 8 år sist dom såg han. Sedan hamnade vi på 54. Lea och hennes kompisar kom också. Mkt mkt lyckad kväll. Dansade och skrattade precis hela kvällen. Träffade Lets dance George och Sissela Kyle. Av någon anledning så behöver ju inte Sissela säga något utan att man ska börja skratta. hon är så jävla rolig!

Vi kom hem framåt 5 tiden. Riktigt lyckat!

ska börja med blöja

alla som säger att man inte kan ha roligt när man är själv har FEL.


"Cecilia var ute på båtsemester med sina tjejkompisar och de lade till vid en gästhamn i Trosa.
Eftersom det var Cecilias tur att sköta matinköpen gick hon själv till Konsum och handlade, medan de övriga tjejerna ordnade med båten.
I affären plockar hon två liter mjölk, ett tolvpack ägg, tre liter juice, ett salladshuvud, en burk snabbkaffe och ett paket bacon.
När Cecilia står i kön till kassan ställer sig en medlem av torgets A-lag bakom kvinnan.
När hon så småningom lägger upp varorna på bandet i kassan stirrar mannen på dom.
Medan varorna passerar kassörskan säger A-lagaren lugnt:
-Du måste vara singel.
Cecilia blir förvånad över hans ord, samtidigt som hon blir nyfiken på hur han kan veta det - hon är mycket riktigt singel.
Hon tittar på sina varor och undrar vad det är som avslöjar hennes civilstånd. Nyfikenheten tar överhanden och hon säger:
-Du har faktiskt helt rätt. Men hur i all världen kunde du veta det?
A-lagaren svarar:
-Du är skitful."

Vill du bli min brevvän?

Nu ringde precis Lisa och berättade att dom åker från Örebro! Lycka!

Satt nyss och läste igenom massa brev från ALLA år som jag bodde i Örebro, utomlands och i göteborg. Från diverse olika människor. Och herregud va roligt man kan ha. Jag va riktigt komisk redan som liten. Det vet jag därför att jag hittade cirkus 10 brev från mig själv till folk som av olika andledningar tydligen inte blev skickade. Riktigt jävla roligt. Kanske delar med mig vid ett senare tillfälle. Men det är ganska kul ändå hur man är KÄR i ALLA som man inte HATAR. det fanns tydligen ingenting där i mellan..

Vem påstod något annat?

Jag abslutar denna dag med ett mysigt blondinskämt.

Man kan inte alltid ha alla hästar i stallet.


En blondin sade till sin tilfälliga sängpartner:
- Idag träffade jag en mycket snäll kille som gav mig 5 kr. bara för att jag skulle klättra upp i ett träd!
- Dummer, han ville ju bara se dina trosor! Nästa dag:
- Idag träffade jag en mycket snäll kille som gav mig en glass bara för att jag skulle klättra upp i ett träd!
- Dummer, han ville ju bara se dina trosor!
- Ha-ha, idag lurade jag honom, jag hade inga!

Nostalgiresan

Vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram? dodidodidoo

Det känns mer OK att gå och äta på pizza hut om man går dit direkt från gymmet. Dock känns det lite meningslöst att gå till gymmet om man ska gå direkt till pizza hut. Förstår ni?
Men det va super gott och super trevligt sällskap. Jag flyttade ifrån stockholm för 18 år sedan, det fanns då två flickor som var oskiljbara, Caroline och Amanda. För 5 år sedan flyttade jag tillbaka till sthlm. Och ikväll den 23/4 så bestämde sig dessa två tjejer för att det var sags att ses igen! Bra jobbat! bättre sent än aldrig. Vi har dock haft kontakt genom åren, så det var ju ingen smärre chock! Hut kul som helst om ni frågar mig. Min första kompis liksom.

Imorgon kommer två andra kompisar hit från Örebro och bor här i helgen. Det blir mys,vin,fest,skratt och säkert en massa skvaller.

Är det här nostalgiveckan?
Isåfall älskar jag det!

Over and out

Promenad och sex

Ja det först nämnda hände, det sista var en dröm.

Nej Jag är besviken. Jag har jätte många läsare, men inga kommenterar! Vad är det för stil?

Imorgon ska jag hålla tal. Säga vad man vill om mig, men är det något jag kan så är det att prata och hålla tal. Det här kommer gå som smort!

Jaaa, sängen jag kommer ! (vi har ett väldigt ärligt förhållande)

Godnatt

Bartändare

Mandon: vad jobbar han med då?
Sonia: Han är taxist.
Mandon: Vad är det?
Sonia: Sån som kör Taxi.
Mandon: Ja, men säg det då. Taxi chaufför heter det ju.
Sonia: Jaja, men man kan säga taxist också. men förut jobbade hans om bartändare.
Mandon: Hahaha, brukade han gå runt och tända eld på saker i barer eller blandade han drinkar?
Sonia: Blanda drinkar så klart. Vet du inte vad en bartändare är?

Haha, alltid lär man sig något nytt.. Inte visste jag att det hette bartändare. Inte taxist heller för den delen.


48 hours

Tänk om ett dygn var 48 timmar! Höjden av lycka! Tänk så mycket jag skulle hinna med att göra nu.. Och jag skulle tillochmed hinna sova några minuter till innan jag var tvungen att spring till batmobilen.

GÄSTINLÄGG



Såhär vacker blir man om man är i Gävle (eller kanske rättare sagt om man är oss?!)

/ linneaeg.blogg.se a.k.a pullan

Pullan

En bild säger mer än tusen ord..

Då borde ju sex bilder säga mer än sextusen ord....
                

            

Tjockis

Gävle..Gävle är en fin stad. Liten och mysig. Man kan gå runt Gävle på 10 minuter. 15 om man kryper. Det gillar jag.

Linnea och jag har gått upp 20 kilo idag. Ett beked som jag vet inte kommer glädja en viss person.
Vi har ätit så mycket mat så att vi skulle kunna rulla runt Gävle på ja, 20 min. Men som en vis kvinna en gång sa. "Man är inte riktigt lycklig förrens man är riktigt tjock".. (Det var jag som sa det i kafeterian på skolan förra veckan tror jag)

Nu ska vi skeda..vi gillar att skeda..


go natt från Gefle

Ketchup

Om en timme drar jag till Gävle. En spontan resa som innefattar massa mys,pull,tacos,vin,bio och eventuellt ASMYCKET skratt.

Men var inte ledsna för det. Jag lägger upp bilder och skämt när jag kommer hem för och väga upp. (jag kommer hem imorgon...)

"Det var två ketchup som var ute och gick, så blev ena ketchup inte påkörd, då sa den andra ketchup,
-kom nu Tomat så går vi............"

Liv

I Onsdags satt jag och mamma i bilen och så utbrast hon plötsligt, "jag har hittat det perfekta namnet om Melinas bäbis blir en flicka!" "LIV" ...............................

Okej, men NEJ, det funkar inte. Det är som bäddat för skämt. Liv liksom.. För det första är ungen halv skotte. Så när den är i England, ska den då säga, "hello, my name is liv (live)???" nej jag skulle inte tro det..

Och tänk allt annat som går att skämta om...

- Hej jag heter liv.
- Jaha, underliv eller överliv?

Eller

Liv, gå och köp dig ett liv.

Eller

Liv, can you please leave.

Stackars stackars barn.. Melina, döp inte min vackra lilla syster dotter till LIV!!!!!!!!!!!

Monster under soffan

Alla människor har med största sannorlikhet upplevt hur läskigt det är att ha fötterna hängandes ner när man kollar på skräckfilm. Alla tar upp fötterna i soffan eller lägger upp dom på bordet. Rädslan är att det ska ligga någon under soffan och kanske hugga av en benen eller dra i dom eller liknande. Personligen har jag alltid trott att det ligger en krokodil eller alligator där under som ska bita av min fötter.

Men igår kväll insåg jag att det inte får plats en krokodil under min soffa.


Kul att någon fick kuk i helgen

Lille Per går sitt första år i lågstadiet och har en ruggigt snygg syster som går i 9:an. En dag skulle Per ta sig en dusch och syrran kom ut ur duschen med handduken omsvept runt sig.
-Syrran. Du kan väl ta av dig handduken.
-Nämen Per! Vad är det du säger. Du har väl sett mig naken förut?
-Snälla Snälla Snälla... Efter mycket tjat
- Okey då.
Syrran tog av sig handduken och visade upp sig i hela sin härlighet. Per såg först mycket nervös ut, men drog efter ett tag en lättnadens suck och sa:
-Pfiuuhhh. Roger i min klass sa till mig att du hade fått kuk i helgen!

RSS 2.0