RESFEBER OCH MYS SÅNG

Alla vet redan att jag lider av en svår flygskräck. Vilket kan ses som en smula ironiskt när man jobbar som reseledare och reser stup i kvarten. Men dessvärre så har den inte gått över trots detta faktum. Och när jag nu läser om den fruktansvärda eventuella krashen på http://aftonbladet.se/ så känns det ju inte mindre skrämmande.. Jag kommer bokstavligen sitta med blöta trosor hela vägen till Istanbul. Av kiss då alltså. Inget annat.

Eftersom jag vet att alla kommer sakna mig så sablarns, och dessutom kommer gå under utan all min sång en hel månad, så lägger jag nu upp min och Kevins låt en gång till, så att ni kan lyssna på den och se på filmen medan jag är borta. Gud så romanitisk jag är.. Inte det minsta självgod.

http://www.youtube.com/watch?v=IvDcZRXM9DE

Och när vi ändå är i gång så kan jag ju lika gärna visa igen att man faktiskt inte måste sjunga med öppen mun. Det kan ju ses som lite tråkigt faktiskt. Stängd mun är roligare. Även om det inte låter fullt lika väl.

http://www.youtube.com/watch?v=KePqwP2ItuA&feature=channel_page

Enjoy!

Kommentarer
Postat av: PULLAN

GAAAAAH DU KOMMER IMORGOOOOON! Världen mest romantiska månad blire. Det bästa är att på torsdag är jag ledig, och på fredag spenderar vi dagen med din suprisefödelsedagspresent! :D hihihi ses IMIORN! PULL

2009-06-02 @ 18:24:25
URL: http://linneaeg.blogg.se/
Postat av: Leonard

Hej! Läste att du skulle åka till Turkiet! Vad intressant (och grymt roligt!) :D Ska nog följa din resa via Bloglovin' :D Ska vi lägga till varandra där?

2009-06-02 @ 22:18:43
URL: http://trierer.blogg.se/
Postat av: Leonard

Åh tack! :) Har lagt till dig nu! :)



Gjort idag då?

2009-06-02 @ 22:30:55
URL: http://trierer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0