Bajs i näsan

Det är väldigt underskattat att sitta ute på gräsmattan och plugga i ensamhet. Gud så skönt det är ! Solen skiner och det är jätte många grader varmt, grannarna är inte hemma och jag har införskaffat arresarre (Apelsin saft), det är alltså säkert att säga att detta är en underbar dag. Första dagen på ledigheten. Jaa, jag vet att jag sitter och pluggar, men det är ett endaste litet fjuttit arbete som jag inte har lämnat in, så jag ska maila in det idag är tanken.

I kväll ska jag gå vårruset, med mamma och syster. Ja, ni hörde rätt. Amanda Maria Malm ska GÅ. Det är bara en av många fördelar med att ha en gravid syster, hon får inte anstränga sig för mycket och därmed inte springa, därför går vi istället.

Jag har en sådär lite små jobbig känsla i magen av att jag inte kommer hinna med allt jag ska och vill göra denna vecka. Jag fyller år på tisdag om en vecka och jag åker till Turkiet på onsdag om en vecka, och innan det ska jag göra klart mitt arbete, äta middagar hos diverse random people, åka på kryssning i 2 dagar, tvätta alla mina kläder, gå på möte, ha familje kväll a la familjen Malm på lördag, vilket förövrigt kan gå hur som helst. Det är en crazy familj det där. och dessutom ska jag hinna fylla år, äta tårta och självklart gå ut och fira. Vet inte hur detta ska gå. och packa kan va en bra grej också, men vi får se om jag hinner det.. Jag får prioritera.

Alla vet ju att jag har tandläkarskräck, och jag vet inte om jag hade gillat min tandläkare mer, eller mindre, om denna situation uppstod:

Det var en man som gick till tandläkaren för en genomgående undersökning. Han lägger sig i stolen och på tandläkarens önskemål gapar han stort.
"Nu ska vi se." sa tandläkaren. "Du har flickvän förstår jag?"
"Ja", försöker mannen gurgla fram samtidigt som han undrar hur han kan veta det. Han har ingen ring på fingret eller liknande.
"Ni är nykära va?" frågar tandläkaren.
"Ja" gurglar mannen och börjar bli lite orolig.
"Ni hade sex igår va?" frågar tandläkaren.
"Ja" försöker mannen oroligt få fram. Han börjar känna sig lite illa till mods och börjar svettas lite.
-"Ni körde 69:an igår ser jag." säger tandläkaren.
Mannen blir nu förbannad och sätter sig rakt upp i tandläkarstolen och sliter bort slangarna.
-"Hur kan du se det???" frågar mannen ilsket. "Har jag könshår mellan tänderna eller???"
-"Nej," svarar tandläkaren, "men du har bajs i näsan..."

Kommentarer
Postat av: Anna

Fusk att du har sommarlov och inte jag.. :/ min börjar i morgon eftermiddag :O

2009-05-26 @ 12:58:17
URL: http://safqvist.blogg.se/
Postat av: Hanna

fin blogg!

2009-05-26 @ 13:24:07
URL: http://hrosengren.blogspot.com
Postat av: Hanna

fin blogg!

2009-05-26 @ 13:24:33
URL: http://hrosengren.blogspot.com
Postat av: Candy

HAHAHAHA! Fy fan vad roligt. Bajs i näsan. ja, det kan man ju hoppas att man slipper! Speciellt hos tandläkaren.

2009-05-26 @ 14:35:14
URL: http://e
Postat av: Mel

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahhahhahahahahahahahahahahaha!!!

2009-05-27 @ 08:58:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0